Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pyta szczerze

seks na pierwszej randce, naprawde istnieje ?

Polecane posty

Gość facet pyta szczerze

Gość www randki online
kryteria: szukam sexu :classic_cool:

A może - jak jej da to ona ma cóż czasy się zmieniają i teraz kobiety coraz częściej swym zachowaniem dają do zrozumienia o swej gotowości do odbycia "tej czynności". No to wtedy ma jak jej da :)

Gość no to powiem ciiii
ze ja wyladowalam w lozku z facetem jeszcze tego samego wieczoru, kiedy sie poznalismy. od pierwszego spojrzenia byly miedzy nami iskry ;-) NO I..... jestesmy juz ze soba prawie dwa lata i kochamy sie jak szalency..! ;-)

Gość llpp
NO I..... jestesmy juz ze soba prawie dwa lata i kochamy sie jak szalency..! Ale to nie zmienia faktu, ze bylas bardzo latwa, widocznie twoj facet jest podobny:D

Trafiliście "bezbłędnie", co potwierdza regule ze nic w ludzkim świecie nie jest odgórną regułą :)

i bez zasobnej sakiewki może sie to przydarzyć" oczywiście :) ale z kartą płatnicza GOLD prawdopodobieństwo wzrasta o znacznie większy % :P

llpp NO I..... jestesmy juz ze soba prawie dwa lata i kochamy sie jak szalency..! Ale to nie zmienia faktu, ze bylas bardzo latwa, widocznie twoj facet jest podobny lepiej być łatwym i wiernym niż cnotliwym do pewnego momentu a później "wesołym' między nogami i dawać na prawo i lewo twierdząc że się kocha swego 'wybranka' :)

Gość no to powiem ciiii
mam to gdzies, czy bylam latwa, czy on byl :-p cos takiego mi i jemu nigdy sie nie zdarzylo. burza z iskrami, jakies piorunujace przeznaczenie..! i to ja jego zaprosilam do siebie ;-) zapalilismy w kominku, przez jakies 10 min bylo grzecznie i romantycznie, a potem rzucilismy sie na siebie. do dzis, kiedy mysle, przechodza mnie dreszcze ;-) kocham go i on mnie kocha. i tylko to sie liczy :-)

Gość wszystkie baby
to qrfy

Gość mialo byc
qurwy

Gość a co to znaczyyyy
wygorowane potrzeby??? :-0 :-0 :-0 niby co chcialas przez to powiedziec?

No Jeśli się komuś bardzo chce się kochać ... Mam koleżankę, która ciągle wskakuje nowym facetom do łóżka na pierwszej randce bo jak twierdzi ma potrzeby.

Gość To nie tak do końca
Oczywiscie karta VISA robi swoje ale nie Gold tylko Platinium ;) Jednak facet po prostu musi miec TO COŚ... Ja TO COŚ mam i dlatego sex na pierwszej randce to dla mnie była oczywistość nawet wówczas gdy na moim koncie bankowym szalał przeciąg... ;) A dziś w ogóle mam łatwiej, wystarczy gdy laska zobaczy moje auto... bo kobiety już takie są... co w tym złego, że korzystamy z ich słabości? :)

Gość facet pyta szczerze
moze wiecej dziewczyn sie wypowie ?

Gość szczerze nie uwazasz
ABSOLUTNIE WYKLUCZONE :P

Gość ++++++++++++++++++++++++++++++
ja tak miałam:classic_cool: jesteśmy już 9 lat razem i będziemy nadal:)

Gość ...w moim wykonaniu...
to niemożliwe