Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porcelanka

Nie boicie się HIV-a?

Polecane posty

Gość Porcelanka

Na kafeterii chyba 80% tematów jest o sexie, a jeśli nie o nim, to mimochodem pojawia się w postach na zupelnie inny temat. Widać,że się nie opatyczacie tylko kiedy macie ochotę i z kim macie ochotę idziecie na calość. Albo zaczynacie spotykać się z kimś, po 2,3 spotkaniu idziecie do łózka i nie boicie się hiva? Bo rozumiem,że nawet jesli przy pierwszym stosunku zdarza się,że facet ubiera gumkę,to później kiedy spotykacie się po raz kolejny, kiedy dziewczyna np. stosuje tabletki antykonc. to jedziecie na bosaka. Mój mąż był moim pierwszym facetea,ja jego pierwszą dziewczyną,zaczynaliśmy od pierwszego dotyku reki,pierwszego pocałunku... a wy? Mnie to przeraża,ale może jestem niedzisiejsza-jednak choroby sprzenoszone przez sex są jak najbardziej na czasie.

Dobrze myślisz. HIV to właściwie choroba XXIw. Niedługo wszyscy będą chorować. Pamiętaj, że od HIVa się nie umiera. Dopiero, kiedy HIV rozwinie się w Aids, zaczynają się schody. Ja np. nie boję się Aids. Nie mam nic do stracenia. Prawda jest taka- nie kocham się z każdą osobą jaka się nawinie, bo musi mi być ta osoba bliska. Jednak, gdybym zachorowała... nie, nie przejęłabym się specjalnie. Bardziej boję się raka.

Gość ja się nie boję bo się
nie sekszę:classic_cool: Ale to tez nie dobrze. 25 lat na karku i nadal brak seksu:O

Gość dzidzetta
Ja z racji ciazy mialam robione badanie na HIV i jestem negatywna:))) a co do do seksu to istnieja prezerwatywy. jak poznalam meza, wiedzialam, ze on przede mna mial inne partnerki, ja przed nim seksu nie uprawialam akle jakies tam pieszczoty to tak. odbylismy rozmowe gdzie potwierdzilismy, ze uzywalismy zabezpieczen. teraz wszelkie badania potwierdzily, ze jestesmy zdrowi i mozemy sie cieszyc moim przyszlym macierzynstwem:))

Ja się boję, dlatego nie prowadzę bujnego życia seksualnego. Chociaż w dzisiejszych czasach HIV nie jest już chorobą prostytutek, gejów i narkomanów. Bardzo duży odsetek zaczynają stanowić mężczyżni, którzy zarazili się w kontakcie z kobietą negocjowaną. I niestety ich nic nieświadome żony...

Gość naiwne baby
i co jestescie takie pewne ze Hiva nie zlapiecie bo macie jednego faceta??? myslicie ze tylko puszczalskie moga sie zarazic??? wsytarczy jeden skok w bok waszych mezusiow i tez jestescie chore!!

Gość ja sie troche boje ale
ja powiem szczerze-boje sie. mialam 1 partnera w lozku dla ktorego rowniez bylam pierwsza. teraz spotykam sie na powaznie z facetem ktory mial wiele kobiet, jak byl w zwiazkach to kobiety braly tabletki. my juz zaczelismy wspolzycie, w gumce. mam porownanie bo z poprzednim kochalam sie bez gumek i jest to decydowanie lepsze doznaniowo zarowno dla mezczyzny jak i kobiety. chce brac tabletki ale boje sie a glupio mi poprosic go o zrobienie badan. i prawda jest taka ze chyba zaryzykuje...

Gość ja sie troche boje ale
poza tym nie wiem jak to sie robi, czy w kazdej przychodni mozna zrobic badanie na hiv? np przy okazji zwyczajnej morfologii?

Gość co to jest--
kobieta negocjowana?

Gość eqwe2e2
Ja nie, bo jestem porządny.

HIV-em można zarazić się nawet u dentysty czy u fryzjera, więc nie piszcie czegoś typu mnie to nie dotyczy póki nie zrobicie testu i nie będzie 100 pewności

Gość malamiggotka
ja byłam w szpitalu w kwietniu i wyszedł negatywny wynik, niedawno przeprowadziłam rozmowe z facetem ze jjakby chciał mnie zdradzic niech nie patrzy na tabletki anty tylko niech uzyje prezerwatyw, ciezko bylo mi to wypowiedziec ale zrobilam to bo duzo facetów zdradza, moj i twój wcale nie musi byc tym lepszym

Gość a ja sie boje twojej
nawnosci :P jesli nawet twoj maz byl pierwszym i ty dla niego tez to jestes naiwniaczka roku jesli wierzysz ze nadal bedzie za jedyna partnerke mial tylko ciebie :P :P albo juz mial inne, albo to przed nim :P

Gość ja sie boje opryszczki i HPV

Gość Porcelanka
To jak,nie ma ludzi na tym świecie ktorzy są sobie wierni do grobowej deski? Czy życie opiera się wyłacznie na sexie,zdradach,kombinowaniu nastepnych konfiguracji cielesnych? Ja jestem pewna,że moj mąż będzie moim pierwszym i ostatnim,ale skoro kręci się taka masa kobiet jak te piszące na kafeterii to rzeczywiście może nie mieć siły odmówic. Ale musicie pamiętać,że to się odbija rownież w drugą stronę,czyli kiedy już będziecie zakochane po uszy w waszym facecie zawsze znajdzie się taka lafirynda jak wy ktora wejdzie mu do łożka.