Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starzejaca sie

kosmetyki dla 26 latki

Polecane posty

Gość starzejaca sie

hej dziewczyny mam 26 lat i do tej pory nie uzywalam zadnych kremow czy maseczek. ale ostatnio zauwazylam, ze moja skora traci elastycznosc w dodatku jestem palaczem i dosc czesto zarywam nocki w zwiazku z tym chcialam zapytac tych bardziej doswiadczonych jakie kremy czy maseczki moglybyscie mi dordzic? prosze o pomoc bo nie chce sie tak szybko zestarzec:) z gory dziekuje:)

Ja mam 23 i ostatnio odkryłam kosmetyki Tołpy :) Używam żelu normalizującego i lekkiego kremu nawilżającego. Kosmetyki te nie są najtańsze, ale tańsze niż typowe apteczne produkty, ale troche droższe niż te drogeryjne, choć i te znajda się droższe. Niestety trudno je dostać, ale są wypisane sklepy na stronie producenta i są też w sprzedaży na allegro.

Gość gdgdgd
omg! żeby w wieku 26 lat nie stosować absolutnie żadnego kremu do twarzy?!! pierwszy raz słyszę o takim przypadku. i jak ci niby mamy doradzić? licho wie jaką masz cerę i czego potrzebuje twoja skóra. przejrzyj recenzje kremów na kafe i na wizażu. idź do apteki i poproś o próbki

pierwszy raz slyszysz o takim przypadku? wiele moich znajomych nie uzywa kremow a maja cere jak dzieci poniewaz palisz proponuje kremy gleboko nawilzajace, postaraj sie kupic cos na bazie koziego mleka, bo ten skladnik sprawia, ze cera nie ktraci zdrowego koloru z biegiem lat. faktycznie najlepiej bedzie udac sie do jakiejsc drogerii czy apteki i tam popytac. mozesz tez udac sie do kosmetyczki i ja poprosic o rade.

Gość gdgdgd
kozie mleko to niezły zapychacz porów. w sumie to jednak znam osobę, która nie używa kremów tylko tubke podkładu w tydzień, a cere to może ma jak dziecko, ale takie dotkniete czarna ospą