Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

pewnie Was to nie obchodzi

Polecane posty

Gość

ale ogladam film z konca wakacji i sie poryczłam juz nabierałam normalnyhch ksztatów 3 mieisiace nad tym pracowałam żeby tak wygladac :( ale potem sie żoładek zbuntował i wszytstko o kant ddoopy rozbic i nie wiem czy znowu zaczynac jak brałam na to leki juz ja piertole :( 😭 io teraz znowu jestem chuda szkapa :/ :(😭

spoko spoko, w wakacje wyrzezbilam sobie wymarzona sylwetke a dzis znowu tluszcz na brzuchu, juz sie nie moge doczekac nart no i ruszam dupe od poniedzialku, poki nie jest za pozno

przerwa, nie rozumiem tego. siedzisz caly dzien na dupie przed kompem i nie potrafisz przytyc :O

Gość nie znam cie za bardzo ale mam
pytanie. Mogłabyś podac ile masz w biodrach i talii?

Gość
ale juz wazyłam 57 , prawie idelanie :( żeby to osignac musiałam zrec na siłe bez opamietania przez 3 miechy a zgubiłam to co zarobiłam zaledwie w 2 tygodnie ja piertole 😭 teraz tgo nie wiem czy sie chce mierzyc :(😭

Gość
tez tego nie rozumiem :O 😭

Gość rany
zawsze co tutaj wchodze.... A wchodze naprawde rzadko.... widze ten nick Przerwa Miedzy palcami 90. ostatnio byłam chyba z 3 miesiace temu a Ty tutaj byłas, naprawde nie masz nic do roboty? czemu tak marnujesz sobie zycie, warto?

Gość
to zbieg okolicznosci 🖐️

Gość rany
no moze zbieg okolicznosci:) oby! ;)

Gość witaminka-owocowo
Przerwa przesadzasz... !!! Problemy sobie wyszukujesz. Ja np wczoraj sie spiłam za mocno i dziś do szkoły nie mogła isc to jest dopiero problem... brak 3 godzin w życiorysie to jest dopiero problem.

Gość przerwo a ile wazysz i jaki
masz wzrost???????? :)

Gość
ladaco jeszcze nie dawno mówiłęs że Ci stoi :classic_cool: przy moim gigia wzroscie to giga mało bo teraz waże jakies 53/4:/ 😭 :( no właśnie browarki tłucza czy odwrtonie ?

Gość
z wielka chęcia bazienka lepiej juz mało jesc, niz ciagle jesc i nic z tego nie miec :O :/

ja kiedys pilam browary przez 2 miesiace dzien w dzien i wygladalam jak pasztet! ale ja potrafie grubnac i chudnac co innego jak ktos ma problem i waga sie nie zmenia.ale piwo i chipsy albo paluszki przez 2 miesiace o ja pierdziele wygladalam jak globus.