Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polski nieudacznik

jestem nieudacznikiem

Polecane posty

Gość polski nieudacznik

skonczylem zawodówkę , nie osiągnolem w zyciu zadnego sukcesu , jestem samotny i mam depreche.Przepraszam polacy i polki że taki jestem i nie pasuje do wzoru nowoczesnego faceta

Gość polski nieudacznik
up up up

Gość polski nieudacznik
w każdym razie i tak przepraszam

Nieudacznikiem bo jesteś samotny i masz zawód, nie przesadzaj Jesli ci tak ciąży brak kogos, to wyjdz do ludzi, smialo, nie gryza a wyksztalcenia sie nie wstydz, mozesz je uzupelnic, jesli to ci poprawi samopoczucie, na pewno sie przyda kolejna umiejetnosc. co chcialbys robic, ustal sobie cel i pomalutku rusz do przodu

Gość polski nieudacznik
przepraszam też za to że jestem robolem fizycznym zarabiającym 1500zl i wchodze na forum ludzi sukcesu ,mody ,pieniędzy i seksu, A z modą ,seksem , pieniędzmi miałem tyle wspólnego co z mercedesami czyli nic, no i tak zawracam dupe wszystkim krzycząc że jestem nieudacznikiem

Gość uzalasz
sie nad soba.... zmien to chłopie :) Od Ciebie zalezy jak bedzie wygladac Twoje zycie :)

Gość polski nieudacznik
ostatnio się dowiedziałem że jedna koleżanka powiedziała innej żeby się ze mną nie spotykać za często bo to bez przyszłości a po za tym dodała jeszcze że jestem nieudacznikiem i nie porozmawia ze mną o medycynie którą studjuje.

Gość polski nieudacznik
jestem do dupy ,taka prawda

Ja Ci dziecię wybaczam i błogosławię w imieniu kafe. A teraz idź i rozmnażaj się. Spłódź gromadkę nieudaczątek by zaludnić to dostojne forum. :p

Gość czy tak masz to
nie wszystkie dziewczyny studiuja medycyne,mysle ze niejedna na kaffe sie odezwie

Gość polski nieudacznik
hahaha podoba mi się to, ale i tak jestem do dupy

Gość polski nieudacznik
up

A może twoja koleżanka porozmawia z tobą o twoim zawodzie-hehehe. Zaproponowałeś? A tak na poważnie to nie rozumię cię-to, że masz zawodówkę nie znaczy, że masz siebie przekreślać, przecież tak teraz trudno o różnych fachowców są tylko sami spece od marketingu i biznesu :) A co do dziewczyn to "wyjdż na miasto" poznaj ludzi i nie użalaj się nad sobą, bo jak będziesz to robił to tak będą cię ludzie postrzegali a jak będziesz uśmiechniętym facetem to chyba lepiej...A i nie marudź bo dostaniesz klapsa :)

Gość polski nieudacznik
dziękuje za te słowa Asix05

Gość polski nieudacznik
jak to w każdym domu ?

Gość polski nieudacznik
up

Weź nie bież sobie tego do serca co piszą jacyś złośliwcy (o papierze toalet.) Każdy z nas jest w jakimś stopniu nieudacznikiem, każdy z nas ma problemy, słabości i nikt nie jest doskonały. Ale możemy to zmieniać (uczyć się, dokształcać, poznawać świat i ludzi itp.) Musimy tylko tego chcieć!!! Chcieć to coś co nam niepasuje zmienić. To, że masz deprechę, nie jesteś jedyny ale przejdzie ci a wtedy nie siedź z założonymi rękami :)