Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carlaaa17-

Czy panikuję?

Polecane posty

Gość Carlaaa17-

Brałam przez pierwszy miesiąc Yasminelle i wystapiło krwawienie w 7dniowej przerwie. Potem miałam zmienione na Diane 35 i brałam regularnie wg zaleceń,mam teraz 7dniowa przerwe i krwawienie sie spoznia 2dzien,czy mozliwe ze wpadlam? Czy jestem przewrazliwiona na tym punkcie tylko...prosze odpiszcie :(

krwawienie pojawia sie w nie zawsze w tym samym dniu przerwy - zwlaszcza przy zmianie tabletek

najlepiej zrób test ciązowy za parę dni i się dowiesz, tutaj nikt ci tego nie powie czy jestes w ciąży czy nie.

krwawienie powinno wystąpić w 3-4 dniu od odstawienia tabletek

Gość wierra 333
oczywsicie ze krwawienioe teraz moze wystap[ic pozniej gdyz diane 35 maja duzo wieksza dawke hormonow niz yasmenelle i wiecej ich musi spac by wystapilo krwawienie(ze tak sie wyraze ;) )

Gość Carlaaa17-
Zmieniłam bo lekarz wykrył mi torbiel i mam problemy z hirsutyzmem :( Dziękuje za odpowiedzi:) myślę że mi przejda te obawy

Uprawiałam seks 10 dni temu, a jakieś 4 - 5 dni temu powinnam mieć okres, no i nie mam z tym że robiłam dziś testy - wyszły negatywnie to może za wcześnie je zrobiłam? Bo w sumie na opakowaniu było napisane że w dniu spodziewanej miesiączki - no ale jednoczesnie 3 tyg nie minęły od stosunku, więc nie wiem.( miesiączki mam nieregularne) Jak uważacie?