Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusiaaa

okres po odstawieniuuuu

Polecane posty

Gość przyszła mamusiaaa

kochane mam pyatnie :) mam dostac okres w poniedziałek (po odstawieniu licze dawnym cyklem co 28 dni ) i jeśli nie dostane to czy jak wykonam test we wtorek bedzie wiarygodny ? bo mozliwe ze zaszlam, bo odstawilam i sie staramy :) i jeszcze jedno piguly bralam miesiac wiec moje objawy to juz nie wiem czy na okres czy na ciaze...bo mam mdlosci, bol glowy , takie dziwne uczucie ogolnie, biala wydzieline ale uwaga piersi mnie nie bolą ale chyba lekko sa takie wieksze jak niby na okres, boli mnie jajnik prawy, wieczorami mam gazy :( i bol podbrusza i na dole kregusla mnie tak kuje ...wiec moze ktoras mama mi podpowie czy to rekacja po odstawieniu i na okres czy mozliwe ze si eudalo ?:)

Gość chyba nikt ci nie odpowie
bo ciężko cokolwiek stwierdzić. Sama czekam na zrobienie testu i wyszukuje różne objawy, porównuje itd ale tak na prawdę to wszystko indywidualna sprawa. Poczekaj do terminu okresu i jeśli nie dostaniesz to zrób test. Powodzenia.

Gość przyszła mamusiaaa
dzikuję, ze odpisałas:) bo tak siedze i juz nie wiem czy mam urojenia ciażowe czy to taka reakcja po odstawieniu...ale boję się, ze okres nie przyjdzie ze cykl mi sie rozregulowac mogl tyle sie naczytałam, ze juz głupieje, a wiesz jak to jest tak człowiek chce a nie wie co zrobic aby sie upewnic...zycze Tobie powidzenia rowniez moze sie uda zobaczyc te 2 kreseczki :) ale jak zawsze miałam to licze po staremu moze akurat:) test zrobie na pewno, ale nie wiem kiedy bedzie najlpesza data, wiec moze 1.12 bedzie juz wiarygodny jesli okres sie nie zjawi :)

Gość a kiedy mialaś
ostatnie krwawienie?

Gość przyszła mamusiaaa
dostałam 19.10 (poniedziałek)

Gość agunia 86
ja odstawilam 4 miesiace temu 3 cykle m,ialam regularne teraz ni mam wcale okresu zrobilam 2 testy tylko te 25mlU/ml jestem strasznie senna i mam dziwne sutki. czekam jeszcze tydzien zroie kolejny dodam ze kochalam sie wg mnie w dni plodne bardzo pragne dziecka

Gość no to jak 19t
o bym w poniedziałek/ wtorek robiła test. Ja też robię jakoś we wtorek albo środę.

Gość przyszła mamusiaaa
prawda taka, ze my się nakrecimy (jak to baby), a potem sie nie milo rozczarujemy, wiec ja poprostu pasuje :) co ma być to bedzie, nie na darmo tak sie mowi :) wiec owocnego czekania dla staraczek:*