Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takin back my love

To nie miłość,ale tęsknię

Polecane posty

Gość takin back my love

Nie widziałam go już 5 tygodni.Ostatnim razem było świetnie,zbliżyliśmy się i miałam nadzieje,że będzie coraz lepiej,ale znienacka dowiedziałam sie,że już go wiecej nie zobaczę.Czekam cały czas w nadziei,że cos sie zmieni,że zobaczę go chociaż na chwilę,ale lepiej żebym go już nie widziała skoro tak ma zostać.Zdarza się,że ktoś na ulicy mi go przypomina i wtedy ogarnia mnie smutek i zniechecenie-po co go w ogóle spotkałam,skoro nic ma z tego nie być oprócz mojego rozczarowania?

Gość samiec z klasą... naszą klasą
czemu cie zostawil?

Gość takin back my love
Nie zostawił mnie,nie pracuję tam gdzie on,zostałam przeniesiona dalej :(

Gość polipe
a nie mozecie utrzymywac kontaktu mimo zmiany pracy? maile, telefony, spotkania...?

czekaj czekaj... on sie tobie podoba czy bylo cos wiecej?

Gość takin back my love
Nie byliśmy jeszcze na tym etapie,poza tym wątpię,żeby on się na tyle zaangażował.Ja dopiero miałam zamiar sie do niego bardziej zbliżyć,kiedy nam przerwano :(

Gość takin back my love
Nie było nic więcej,nawet nie wiem czy ja mu sie podobam.Więc może to i lepiej,ze tak sie skończyło zanim sie zakochałam nieszczęśliwie,ale zrozumienie tego wcale mi nie pomaga

poboli i przejdzie. to tylko zauroczenie...

Gość takin back my love
Wiem,ale dołuje mnie to,bo to był jeden z bardzo nielicznych porządnych facetów :( No i miałam jakiś cel,jakąś motywację,żeby coś ze sobą zrobić,a teraz już nie mam

Gość de.molka
Ja bym na twoim miejscu przynajmniej sprawdzila, czy on ewentualnie bylby toba zainteresowany. Ale do tego trzeba by cos wiedziec o nim. Numer komorki, czy mail, albo gg. Moglabys wtedy po prostu cos krotkiego napisac. np. hej, co tam w mojej starej pracy slychac i przy okazji, co u ciebie? Tak po prostu. Z reakcji mozna wiele wywnioskowac. A tak, to moze bedzie cie to jeszcze latami "meczyc".

Gość takin back my love
No nie wiem,to nie w moim stylu,gdyby był zanteresowany to sam mógłby sie ze mną skontaktowac,ma wiele możliwości,a on nawet o mnie nigdy nie pytał naszych wspólnych znajomych.Poza tym minęło już sporo czasu i nawet jeśl cos zaskrzyło,to już pewnie o mnie zapomniał.Chyba jednak będę się męczyć,ale mam nadzieję,że nie aż tak długo :(

Gość de.molka
moze on mysli (jesli w ogole mysli) dokladnie to samo co ty. Pytalas ty kiedys o niego, waszych wspolnych znajomych? Czy on chwilowo jest sam? sproboj, nic nie tracisz a szybko ci sie to wyjasni.

Gość takin back my love
Ja myśle,że on nic o mnie nie myśli,nie po takim czasie i jak wie,że już nie będzemy mieli ze sobą nic do czynienia.Mieszka 2 województwa dalej i żyje swoim życiem.Jest sam,ale chyba jakaś mu sie podobała,z tego co wiem to jakaś zajęta. Co z tego nawet jakbym napisała do niego,jest bardzo miły i na pewno by odpisał każdemu,więc to mi nic nie powie

Gość de.molka
Ale zobaczysz czy ciebie w ogole jeszcze pamieta, czy odpisze raz, czy bedzie chcial rozwijac kontakt. A jak dawno temu bylo to "rozstanie"? (choc taka odleglosc nie sprzyja "milosciom")

Gość 5 tygodni to niewiele
żeby o tobie zapomniał, popieram pomysł z wysłaniema maila lub smsa

Gość takin back my love
Tak w ogóle to na pewno mnie kojarzy,bo zna sie dobrze z moim szwagrem

Gość de.molka
odwaz sie, i nie rozmyslaj tyle, bedziesz wiedziala na czym "stoisz". Mysle, ze po 5 tyg. to akurat dobrze pasuje zeby zapytac, co slychac?