Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bozunia

ciąża czy tez nie!

Polecane posty

Gość Bozunia

Witam użytkowników. Mam pytanie,od 5 dni nie mam okresu,miedzy 21 a 30 listopadem dochodziło do stosunków .Ostatnio miesiaczka skonczyła sie okolo 12 pazdziernika.W tym czasie tj 21-30 miałam bardzo duzo stresu i schudlam 8kg,praktycznie nic nie jadlam.Od 1 listopada mam straszne bolesci podbrzusza,zeber,jajników.Dopiero wczoraj polepszyło sie z podbrzuszem.Jajnik prawy codziennie boli i to nawet mocno.Praktycznie zadnych objawów innych nie mam,nic mnie nie odrzuca,pale jak palilam,kawe pije zadnych typowo ciazowych .Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny .Wiec moje pytanie czy w tym okresie mozna juz ustalic ciaze?I czy to mozliwe ze to jednak jest ciaza?pozdrawiam

Jeszcze nie było 30 listopada (mniemam, że chodziło o październik) Powtórz test.

Gość Bozunia
tak chodzi o pazdziernik,przepraszam

Jak wyżej. Dla pewności powtórz test a jak wyjdzie negatyw to idź do gina na badanie.

Gość Bozunia
Dzieki juz kupilam jutro rano powtórze test.ale czy twoim zdaniem to wskazuje na ciaze?Mam córke ma 6 lat i jak zaszlam z nia w ciaze nie mialam takich objawów,poza delikatnym bólem brzucha,a jak test zrobiłam 6 lat temu po dwóch tygodniach to wyszedł odrazu pozytywny.

Wiesz, ja robiłam test tydzien przed terminem okresu i wyszedł mi ewidentnie pozytywny. Nie ma reguły na testy. Myślę, że ból podbrzysza może świadczyć o ciąży.

Gość bpcianek22
lepsza od testu takiego z apteki jest bhcg z krwi u mnie w przychodni kosztuje 15 zl a wynik jest na 100% pewny. takze pedz do przychodni z samego rana. mi test ciazowy pokazal ciaze dopiero w 47dc i byla to bardzo blada kreska a beta wtedy wynosila 1871 - wydalam majatek a nesty a wystarczylo takie badanie

Gość Bozunia
Dzieki.Jutro powtórze test jezeli wyjdzie negatyw to w poniedzialek pójde na to badanie krwi.A w jakim czasie jest podawany wynik?

Gość bpcianek22
u mnie w przychodni wynik jest na drugi dzien

Gość Bozunia
dzieki ci bardzo pozdrawiam.