Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziaaa

PROBLEM

Polecane posty

Gość kiziaaa

hej :) mam problem otóż moj chlopak bardzo sie zmienil...jak sie poznalismy spotykalismy sie prawie codziennie...jestesmy ze soba juz rok..spotykalismy sie pare razy w tygodniu od pewnego czasu spotykamy sie raz w tygodnu: tłunaczy sie ze nie ma czasu( ma mecze itp/) dzisiaj mi powiedzial ze w niedziele tez do mnie nie pzryjdzi bo ma mecz...co ja mam robic tak bardzo chciala bym sue z nim spotkac :(

ale ma mecz ze on gra czy tylko oglada powiedz mu ze ci nie poswieca zbytnio czasu ze potrzebujesz wiecej

Gość baczekak
tez tak mialam z jednym. pozniej ze mna zerwal wiec pewnie twoj tez do tego zmierza gwarantuje ci daj sobie z nim spokoj

Gość kiziaaa
no mecze ba bo gra w pilke nie oglada w TV i w niedziele mial przyjsc ale nie przyjdzie bo znowu ma mecz...:( ja juz nie wiem co mam robic....

Gość kiziaaa
ale on ma daleko te mecze i nie moge z nim jechac

Gość kiziaaa
mecze ma na hali....jutro jedzie do czarnegoo

jak najbardziej mu sie znudzilas i szykuje sie zerwanko! masz to jak w banku.lepiej zrob to pierwsza i to stanowczo .w ten sposob on nie bedzie mial satysfakcji tylko ty.a jemu moze oczka sie otworza.w kazdym badz razie jak z toba zerwie pierwszy to bedziesz na minusie...