Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzajajajaaaaa

smsy od 7218

Polecane posty

Gość wkurzajajajaaaaa

dostalam raz smsa o tresci TELEGRAM ld anumeru ********** "czesc co robisz? bardzo chce Cie.... ( brak tekstu) by wyswietlic calosc wiadomosci wyslij PODAJ na numer 7218 pozniej odpisalam z nudow "o co ?" i sie zaczelo ciagle ten ktos mi pisze nie odpisuje od dwoch dni a ten dlaczego nie odpisuje odpisalam raz odwal sie to odpisal "to do mnie?" i juz nic tylko dwa esy wyslalam co za zalosne tez tak mieliscie?

Gość wkurzajajajaaaaa
ja tez nie jestem ffrajerka jakas bylam po prostu ciekawa co odpisze a ten na prawde odpisuje i nie wiem to jest juz napastowanie jakies

Gość wkurzajajajaaaaa
wiem do cholery ile kosztuje jeden sms! stac mnie na to wiec moglam sprawdzic co jest... pytam sie czy ktos tak mial a nie czy mnie stac i ile kosztuje sms

Nie piszcie nigdy do tych ludzi , z własnego doświadczenia wiem że jest szkodliwy serwis niszczący duchowo i psychicznie , bardzo nieetyczny. Pisałam przez dłuższy czas z jedną osobą , znam jej imię i nazwisko,gdy chciałam już zerwać usłyszałam chcves ztego? to jego słowa i zaczęto mnie złośliwie niszczyć, a na temat wysokich rachunków usłyszałam aż tyle za co niby myślisz że ja nie płacę , nie masz? to są ludzie niebezpieczni jeśli wejdzie się im w drogę . no niestety mnie coś takiego spotkało. nie mogę tej osobie nic zrobić i niczego udowodnić. pozostanie bezkarna. smutne ale niestety to prawda

Gość edyta2784343
ja dzis dostalam o tresci 'chat;Ktoś wysłał Ci WIADOMOSC SMS z serwisu By otrzymywać i odpisywać na wiadomości odpisz DAJ na 7218 oczekująca przesyłka zostanie wysłana 7218.pl2.44zł/sms.

Gość czy ktos widzial czy kto wie
nie dawajcie się ludzie naciągać

Gość myaia
macie ludzie swieta racje to naciagarstwo, tez odpisalam z ciekawosci az wyslali mi fotki lasek i facetow. szok. Nie dajcie sie nabrac, jaszcze pisza se sami ze daja cos ekstra

tez dostawalam takie smsy.a kiedy nie odpisywalam to raz dostalam takiego smsa;,,tesknie za toba,,smiac mi sie chcialo!

Gość nie lubie wapstera
zeby przestać dostawać te smsy trzeba wysłać sms o tresci "stop" na 2800 koszt jak za zwykłego esemesa ;) ahhh i spokój mmmm 8)

Gość kucia
Dostalam, sms masz 8 zdjec do odebrania "Wysylam ti swoje zdjecia " zeby odebrac musisz odpisac na...... chtialam odpisac no na koncie bylo zamalo wiec nie wyszlo, mms u mnie nie diala i z cheja przyszlo masz jednego mms na stronie internet.... jeszcze bylo take ze za kazdy przechodoncy sms mam placic, no z cheja przyszlo ze moge zablokowac nadawce piszonc STOP CZAT pod numer 60228 cena jak za zwykly sms. nie udalosie mnie nationgnuc tak jak mialam mniej 1zl. za to ja na stronie internetowej odebralam 8 darmowych zdjec, fajnych, oszusti czasami sie prydajow. POZDRAWIAM I DZIEKUJE OSZUSTAM ZA ZDJECIA. czesc.

Gość Tomcio18
Jupi!!! nareszcie mam spokój z tymi oszustami.Codziennie mi przesyłali te esy z fotkami dziewczyn i wogóle i mi samoczynnie kase zabierało z konta ale wysłałem przed chwila sms-a o treści STOP CZAT i przysłali mi OSTATNIEGO sms-a pod tytułem:Subskrypcja serwisu czat zakończona. Aby ponownie rozpocząć subskrypcje wyślij za darmo SMS o treści START CZAT na numer 60228.LUDZIE NIE RÓBCIE TEGO PONOWNIE.Ja juz mam spokój!!!!!!!!!!!!:P

Gość Adonis34
Ja mam ten sam problem, i tak jak Ty wyslalem sms o tresci stop czat icaly czas wyskakuje mi ze wysyłanie wiadomości się nie powiodlo. Więc spróbowałem kolejny raz, i było to samo. próbowałem juz chyba ze 100 razy i bez skutecznie, caly czas wyskakuje mi ze wysylanie sie nie powiodło. proszę powiedzcie mi dlaczego tak się dzieje. Z góry dziękuje.

Gość missjusta1504
Wysłałam ten sms STOP i przestało przychodzić!!! A za każdy sms który ten ktoś mi wysłał płaciłam 2 zł tak, że z 70 zł zostało mi 40 !!!!!!!

Gość gość
a jaki jest kod na plusa ja mam na abonament i ciagle mi wysyłaja z tego nr wiadomości ,wie ktoś z góry dziękuje

Gość gość
Ja tez dostawałam esemesy z tego numeru 7218

Gość gość
Nie wiecie czy trzeba to uaktywnić czy samo przychodzi?mąż non stop dostaje takie esy. Z tym że ostatni był inny podano mu info że ma mnustwo wiadomości na czacie i jakiś nr? O co tu chodzi?

Gość gość
Zadzwonić na infoline do konsultanta i on zablokuje

Gość gość
Ten numer 7218 też do mnie pisze? Kto to jest za krętacz?

Gość gość
Nie odpisuj, to naciągacz do mojej siostry też pisał i to od rana do nocy.

Gość gość
Też do mnie pisze ten sam i podobne teksty.

Gość gość
Czy on/a zarabia na tym???

Gość gość
Ta menda zarabia i pisze każdemu to samo.

Gość gość
Pisze i to często z tego numeru.

Gość gość
od mojego operatora dowiedzialm sie ze jest to wp.pl. Napisalam do nich, ze nie zycze sobie nękania i skad maja moj nr tel. nic nie zrobili, choc chcieli pomoc (przynajmniej taka dostalam odp.). Nic z tego nie wyszlo. Palant dalej do mnie pisze, prowadzi monolog... kiedys sie znudzi, tak mysle, sszczerze mowiac czasem mnie rozsmiesza... zatacza kolo z ta swoja zaczepką. Pisze na zasadzie " wytnij - wklej". Probuje " wymacac moje slabe punkty, ktorych nie mam.. hehehe no i tak to. Internet jest boski, ale ma tez swoje slabe pkt. takie jak te fakty o ktorych tu ludzie pisza...