Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 0000

jak mam sie za to zabrac

Polecane posty

Gość prawiczek 0000

moze byl juz taki temat bynajmniej nie mogłem nic znaleźć ... powiem tak . mam dziewczyne i palnowalismy stosunek . ja jestem prawiczkiem a ona ma to za soba. ona o tym wie . ale nie chce wyjsc na jakiegos idiote ale wstydze jej sie zapytac o to od czego mam zaczac. wezcie mnie wysmiejcie czy jak tam wolicie ale naprawde nie wiem co mam najpierw zrobic. kiedy rozebrac kiedy calowac kiedy wkladac;/. . jestem kompletnie zielony w tym temacie. nie wiem co robic ? jak wy wybrneliscie z waszego pierwszego razu ?

Gość prawiczek 0000
prawie 20 ... wiem wiem smieszne bo 20latek a jeszcze tego nie robil ...

Gość sdfgfgsgsdfgsd
Upij ją a sam udawaj ze pijesz :) Wtedy cokolwiek zrobisz - ona będzie zadowolona :P Wskazówka kiedy włożyc - najpierw zbadaj palcem, czy jest wilgotno - jak jest - mozna wkładać

Gość prawiczek 0000
ale ja naprawde nie chce sie zblaznic;/ ja pic nie moge bo pewnie potem bym ja musial do domu odwiezc takze nie bede pijany samochodem jechal

Myślę że jak na pierwszy raz to ona nie będzie od ciebie wiele wymagać. Myślę że na początek wystarczy byś włożył chuja do odpowiedniej dziury... to znaczy żebyś nie wybił jej oka, czy nie zalał spermą ucha...

Gość ssdgsdgs
A tak instynktownie, bez instrukcji - co bys chciał zrobic? Co byś chciał dotknąć, jak bys chciał dotknąć? Co by ci sprawiło przyjemność?

Gość prawiczek 0000
no wlasnie ;/ tego tez sie boje...ze jeszcze nie zaczne a skoncze ;/

Gość prawiczek 0000
rozmawialem z dziewczyna i ona mowi ze na pewno bede wiedzial co mam robic bo to wszystko bedzie sie dzialo pod wplywem chwili ... no ale nie wiem ...

Gość ssdgsdg
Nawet jest prawdopodobne, że tak się zdarzy - ale jakby co, zawsze możesz wykonać resztę roboty jezykiem, to jest nawet czasem większa przyjemność