Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nic nie czuję

Po 5 latach związku czuję się wypalona.....

Polecane posty

Gość już nic nie czuję

stwierdzam ze każda miłość sie wypala po kilku latach wiec tak sie zastanawiam po co się chajtać, po co na siłe tworzyć rodzinę skoro to tak naprawde fikcja.

Gość już nic nie czuję
minelo 5 lat i co?? -nie mam o czym rozmawiac z moim facetem - nie chce juz mi sie z nim kochac ( a kiedys to wariowałam z rozkoszy) -nie chce mi sie do niego dzwonic i ze wzajemnoscia bo on rowniez tego nie robi - nie piszemy smsów

Gość już nic nie czuję
a dodam ze był to zwiazek z milosci:(

Gość już nic nie czuję
on mysli o slubie a ja sie zastanawiam po co to nam??czy tak wlasnie wyglada zycie???

Gość już nic nie czuję
to starsznie mnie dołuje. 5 lat kupe mojego zycia a etraz co???szukac kogos nowego i znowu powtorka z rozrywki??

Gość już nic nie czuję
jest tu ktos kto ma podobnie jak ja?

ja jestem krócej w związku niż ty . Czasami tez nachodzą mnie takie myśli . Nie jestes jedyna w takiej sytuacji . Codzienność , praca i obowiązku czasami sprawiają , że nie mamy dla siebie czasu . Nie mamy ochoty sie kochać czy nawet rozmawiać . Bywa tak , ale mija .

Gość anastazja 226
postaraj ise ozywic ten zwiazek-pracuj nad nim,nas sobą i nie mysl tak negatywnie!

Gość przecietniara
Ja jestem po 10 latach związku i też jestem wypalona!!!!I powiem na ucho nie wychodż za mąż kobieto,jeśli już nie kochasz,bo potem juz tylko będzie coraz to gorzej!!!!A jak juz sie zdecydujesz na to ,to i tak bedziesz Go zdradzać!!!Myślę że nie kochałaś go prawdziwą miłością !!Pozdrawiam !!

Gość a ja mam wręcz przeciwnie
i to samo czuję od mojego męża, znamy się prawie 8 lat a jesteśmy ze soba 5,5 i każdego dnia jest coraz lepiej, słyszałam o tym że miłośc się wypala itp ale jak czasem patrze na rodziców i na teściów też to wierze że związek moze byc rutynowy może spowszednieć ale miłość nie musi się koniecznie wypalić