Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nielubjana

Dystans

Polecane posty

Gość Nielubjana

czesc wam wszystkim, pisze bo mam nadzieje ze w koncu mi ktos szczerze powie co o tym sadzi. poniewaz jeszcze sie ucze .... niestety los zucil mnie do niemic a ze firma w ktorej pracuje wysyla pracownikow na szkolenia to i ja musialam zaczac sie uczyc no i stwierdzilam , ze moi niemieccy uczniowie bardzo dystansuja sie od polskich uczniow , objawia sie to w rozny sposob, np. pytam o pomoc a wlasciwie o ochote na wspolne uczenie kogos z gruppy nikt nie odpowiada albo nie maja interesow pyta ktos inny z grupy (niemiec) no to oczywiscie jest inna rozmowa tak samo na przerwach jesli dojde do grupy po chwili i pomalu wszyscy odchodza nie wiem i nie rozumie dlaczego jest mi bardzo przykro bo mialam nadzieje ze znajde wielu milych ludzi . prosze o pomoc.

Myślę że powinnaś się nauczyć rozpoczynać zdanie z dużej litery i popracować nad interpunkcją bo tego bełkotu się nie da czytać.

Gość
nic nie rozumiem:o

Gość Nielubjana
Jestem mila i prubuje sie zaklimatyzowac ale cos nie gra nie wiem co , moze to moja wina ale co ja wlasciwje robje ?

Gość Nielubjana
nie mam Tastatury polskiej wiec nie moge pisac poprawnie ale tu nie chodzi o gramatyke poska sorry .

Niemcy to wredne chuje i pizdy, choć oczywiście nie wszyscy bo znam paru którzy tacy nie są. Ale większość taka jest, a w stadzie wobec innych narodowości to się objawia bardzo wyraźnie.

18:03 [zgłoś do usunięcia] Nielubjana nie mam Tastatury polskiej wiec nie moge pisac poprawnie ale tu nie chodzi o gramatyke poska sorry . Nie chodzi mi o brak polskich znaków diakrytycznych ale o to byś rozpoczynała zdania z dużej litery bo powstaje straszny bełkot z pisanego tekstu.

Gość Nielubjana
Raczej nie , tesz tak myslalam ale nie mozna o wszystkich tak myslec ze sa "ss" no i jakos czlowek musi zyc bez przyjaciol trudno ale nie wiem czy i jak mam sie zachowywac

Gość Nielubjana
Chyba NIe, masz naprawde taki problem z czytaniem? jesli zdanie nie zaczyna sie z duzej litery?

Gość brzoza_13
Hejka Nielubana witaj w Klubje u mnie tesz ten sam problem.

Gość no a jakże
Witajcie miło analfabeci :))

Gość Nielubjana
no a jakze nie rozumie , masz ma mysli mnie czy kogos innego bo naprawde nie rozumie twojej ironii.

Gość Nielubjana
hej ludzie sorry ale jest mi naprawde przykro i w tej chwili widze wszysko szaro docinki nie sa mi potrzebne . Moze ktos z was mi poradzi madrze.

Gość Nielubjana
W poniedzialek musze znowu na szkolenie, jestem tam od 8 do 22 chyba nie wytrzymam jak tak dalej bedzie co robic.