Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Jakich pieluszek używacie i na jaki okres Wam starcza duze/małe opakowanie. Ja od poczatku uzywam pampersów, 1 jakie miałam dostałam ze stanów od przyjaciółki, były rewelacyjne. Pasowały idealnie, żadnych odparzeń, przecieków itp. W chwili obecnej córcia(2miesiące) używa pampersów nr2 i: często mi się zdaża że w nocy muszę Ją przebierac "w całości" bo obsikała sobie bioderko:D Nie wiem jak to robi ale siku wychodzi bokiem i wszystko jest mokre. czasami kupka "wychodzi" nogawką ;D Nie wiem czy to wina pieluszek czy co? Wcześniej (tzn w 1 ) tego nie było. Pieluszki da dobre rozmiarem. AAAA i paczka 98 sztuka starcza nam na 12-14 dni, Jak jest u Was? ?:D

Gość ja tez uzywam pampersy
Zdaza sie ,ze siki przelatuja bokiem.Nie wydaje mi sie,ze to wina firmy takiej czy owej.Trzeba równo zakladac pieluche i pilnowac ,zeby nic sie nie podwijalo.Jest tez tak,ze pielucha w nocy jest tak mokra,ze nie przyjmuje wiecej moczu.

Ja uzywam pieluszek Huggies i uwazam ze sa najlepsze. Dzecko przez cala noc jest w jednej pieluszce w dzien zuzywam 3-4 pieluchy wiec paczka 72szt starcza mi na niecaly miesiac. Starm sie oszczedzac na dziecku, niestety... ostatnio dostalam zasilek rodzinny ktory wynosi u mnie 64 zl :/ wiec wystarcza na paczke pieluch i pare sloiczkow.

mam pampersy 2 new baby i kupa wylatuje plecami a siki nogawka. haggisy sa lepsze ale newborn bo classic podobno gorsze

Gość huggesy sa idealne

Gość mama synka 15 miesięcy
Od urodzenia używamy Huggies Super Flex i nie wiem co mnie podkusiło by kupić i wypróbować fioletowe z Tesco, bo tak tutaj mamy chwalą te pielszki. PORAŻKA:O są tak mało chłonne, że szkoda gadać:O Nigdy więcej nie zamierzam próbować żadnych innych, bo tylko dziecko ma pupę odparzoną i to jak!od tej zamiany:O

Gość nununu
w huggies bardzo mi przypasowal sciagacz na plecach,choc jednak wybralam dla dziecka pampersy ,bo sa jednak ciensze i bardziej mieciutkie.

Gość tez mamy pampersy
zaczelismy od razu od nr 2 i był w sam raz fioletowe z Tesco tez mnie rozczarowaly,bo mają folię i są niewygodne

Gość ja też kupuję pampersy
i również zdarza się (choć rzadko), że kupka czy siki wylecą bokiem czy na plecki... ale mimo to córka nigdy nie miała odparzeń i dlatego uważam, że są dobre. a innych boję się wypróbować.

Gość mama synka 15 miesięcy
Ja chciałam wypróbować inne pieluszki właśnie z racji tego, że z Huggies`ów czasem kupka wychodzi aż na plecki, ale to co teraz dziecko ma z pupą po fioletowych z Tesco, to szkoda słów:O

Gość a jak pieluszki rossmann
?

u nas byly i sapieluchy z beidronki dada lub fifi ti ( chyba jakos tak ) dla nas rewelacja :) na ile strcza na długo poniewaz teraz tylko zakladamy pieluche na noc i na spacer :)