Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka8888

Prośba o pomoc w znalezieniu tematu na ankietę Zarządzanie/ socjologia

Polecane posty

Gość studentka8888

Chciałabym zwrócić się o pomoc w zaproponowaniu jakiegoś ciekawego tematu ankiety, jaką muszę zrobić jako pracę na jeden z przedmiotów, jaki mam na studiach. Studiuję Zarządzanie i marketing i myślę, że na tym forum jest dużo osób, które mają ciekawe pomysły bądź właśnie studiowali lub studiują nadal Zarządzanie. Oczywiście mam kilka swoich pomysłów tylko, że uważam, że one nie są zbyt dobre. Będę bardzo wdzięczna osobom, które będą chciały mi pomóc. A o to dokładne polecenie tego zadania dotyczącego ankiety: Określ przedmiot i podmiot badawczy, metodę, technikę i narzędzie, oraz przeprowadź badania postaw lub zachowań pracowników wobec pracy… (po prostu, co może wpływać na postawę lub zachowanie jakieś grupy społecznej wobec pracy, którą wykonują,) np. Jak system motywacyjny wpływa na postawy pracowników w danej firmie. Jak pacjenci oceniają postawę lekarzy lub pielęgniarek wobec swojej pracy. Wpływ alkoholu lub jakiś używek na postawę lub zachowanie ucznia ucznia wobec nauki. Nie koniecznie temat musi dotyczyć pracowników danej firmy lub instytucji, również może dotyczyć właśnie np. studentów lub uczniów wobec nauki (czyli swojej tak jak by pracy). Bardzo będę wdzięczna osobom, które będą chciały mi pomóc. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Gość ale to ty studiujesz
i ty masz stworzyć tę ankietę, a nie my.....

Gość humorek na dziś
ściągnij sobie z netu, lub jak większość ludzi robiących ankiety wykorzystaj już zrobione Pływają dwie rybki w akwarium i o czymś dyskutują. Dyskusja jest coraz bardziej zażarta, w końcu dochodzi do kłótni i rybki obrażone na siebie nawzajem odpływają w przeciwległe kąty swojego akwarium. Mija jakiś czas, widać, że jedna z rybek mocno się zastanawia, po czym podpływa do drugiej i mówi: - No dobrze, przyjmijmy, że nie ma Boga, w takim razie: KTO zmienia wodę w akwarium?

Gość studentka8888
ale mi chodzi tylko o jakieś propozycje na temat ankiety dotyczącej postawy wobec pracy. Pytania do ankiety sama ułożę tylko nie mam weny na dobry temat...

Gość mam ciekawy temat
Gdyby Twojemu mężowi/chłopakowi/bratu było zimno i chciał byś pożyczyła mu swoje rajstopy, pożyczyłabyś? Chyba ciekawy temat, nie?

Gość humorek na dziś
jeżeli twój szef robi przekręt to ty - przyłączasz się za odpowiednią sumę - donosisz i przejmujesz stanowisko - chcesz tylko pewien procent za milczenie, - nagrywasz kamerką w telefonie i wysyłasz do telewizji, - olewasz to bo robisz większy przekręt