Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zderpresja....

Nie daje juz rady, przygasam...prosze o pomoc....

Polecane posty

Gość dziewczyna zderpresja....

Cześć, mam problem jak dla mnie to wielkich gabarytów. Podejrzewam depresje, nie mogę sie zwlec z łózka całymi dniami bym spała, nie widzę sensu na dalsze swoje życie. Mam dziecko które mnie motywuje do codziennych obowiązków. Nic mi się nie chce, praktycznie nie wychodzę z domu jedynie jak już muszę. Ostatni mam przezywam ciężkie chwile, choć może to nie jest takie straszne ale dla mnie to wielki problem. Mój mąż przyjechał z emigracji 3 miesiące temu i znów wyjechał.Wiem ze dla naszego dobra bo tu beznadzieja w Polsce. Niestety ja sobie z tym nie radze, juz 2 lata czekałam na niego, teraz ja mam jechać tam z dzieckiem po świętach. Ale jak mam jechać jak mi się żyć prawie nie chce. Nie stac mnie póki co na lekarza, na terapie, czy znacie jakieś leki bez recepty, czy znacie jakieś sposoby?? Jak mam sobie pomóc?? Bo po prostu widzę ze przygasam...Błagam pomóżcie!!

Gość zapal skuna i bedzie
malinka

Gość dziewczyna z derpresja....
domyślałam sie kretyńskich wypowiedzi

Gość zjedz banana

Gość amalletta
kup dziurawiec i pij, działa przeciwdepresyjnie ( ale nie mozna się po nim opalać) Tak samo magnez. Sport też sporo daje, bo przy fizycznym zmęczeniu wydzielają się hormony "antydepresyjne' - MOŻESZ CO RANO ZAPODAĆ SOBIE PRZEBIEZKĘ WOKÓŁ DZIELNICY ;)

bez recepty to chyba deprim jest ale calkiem niezly lek tylko na recepte to coaclil wiec jak masz mozliwosc zalatwienia recepty to polecam trzymaj sie cieplo i nie poddawaj

Gość liiiiiiiiiiila
znajdz sobie jakis cel, np pocwicze zeby wygladac lepiej jak bede wyjezdzac, skocz na zakupy kup seksowny ciuszek zeby meza zaskoczyc, itp, zadbaj o siebie, znajdz sobie kilka rzeczy do zalatwienia przed wyjazdem ..

Gość akinusia
idż do lekarza rodzinnego napewno da coś słabzego i zapisz się do psychologa nie potrzeba skierowania

Gość gownooooooooooooo

Gość fsdafsafdsadsad
Weż się za robotę i tyle.

Gość co ty gadasz
psychiatra przyjmuje za darmo, wypisze ci leki przeciwdepreseyjne