Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i love rock and roll

Powiedzialam dzis...

Polecane posty

Czesc do faceta ktory mi sie podoba, a on nie odpowiedzial :/ tylko sie popatrzyl? ale klapa :/ oczywiscie nie widzial mnie pierwszy raz w zyciu..wiec chyba nic z tego :/ Teraz zaluje ze wogole powiedzialam i zrobilam z siebie idiotke..eh faceci

Gość biała tamponiara
albo był zaskoczony. Do mnie tez kiedys powiedział 'czesc' chłopak, którego znałam tylko z widzenia (zawsze na przystanku autobusowym :D ), bylam w takim szoku, ze nie odpowiedzialam ;)

Gość I love rock and roll
No nie wiem...troche glupio bo to zachwialo troche moja wiare w siebie, skoro doznal szoku no nie wiem..nawet gdyby doznal po paru sekundach chyba mogla otrzezwiec i odpwiedziec, kuzwa ale zaluje teraz..

Gość biała tamponiara
ale staliście koło siebie? Moze mu glupio bylo, nie wie m ;) Poza tym, tego kwiatu to pół swiatu... jak nie ten to inny ;)

dzieki za optymistyczne spojrzenie na sprawe :) bylismy sami, ale mam wrazenie ze zrobilam z siebie debilke :/ no jakby chcial to by chyba odpowiedzial nei wiem :/

Gość biała tamponiara
Oj tam, czym Ty się przejmujesz... To tylko jakis obcy chłopak, który podobał Ci się wizualnie, praktycznie nic dla Ciebie nie znaczący. Weź też pod uwagę to, że moze być nieśmiały, poczuł się dziwnie, nie wszystkie osoby sa otwarte na zawieranie znajomości w taki entuzjastyczny sposob.

Biala tamponiara dzieki wielkie, niesamowicie poprailas mi humor tymi opytmistycznymi wypoiwedziami :)