Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zawsze winna

Dlaczego faceci nie widzą swoich błędów?

Polecane posty

Gość zawsze winna

Tak, oni zawsze są idealni... Przecież wszystko co robią jest w trosce o swoją kobietę. Dziewczyny nie dbajcie o swoich facetów, nie usługujcie im i nie martwcie sie o nich jak są chorzy - oni i tak tego nie docenią. Wszystkie te zalety w jednej chwili może przyćmić fakt, a raczej okropny błąd jakim jest nie pójście z nim do jego mamusi. Tak, pominięta wizyta u "teściowej" jest przyczyną tygodniowego focha mojego partnera i podstawą do stwierdzenia, że mi w ogóle na nim nie zależy. Męskie myślenie? Czy może mój partner to "mamisynek"? Wydaje mi się, że gdybym zaczęła bawić się w takie wyrzuty to miałabym znacznie więcej i bardziej konkretnych powodów ku temu by sądzić, że mu na mnie nie zależy. Przykładowo, odprowadzenie mnie późnym wieczorem na autobus i pożegnanie słowami "daj sygnał jak dojedziesz" chyba nie jest wyrazem troski. A jak kiedyś nie dojadę? Miłoby mi było, gdyby czasem wsiadł ze mną w ten autobus... Po co więc wypominają nam jakieś bzdurne "błędy", skoro sami nie pracują nad swoimi? Może poprostu ich nie dostrzegają?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować