Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham kocham kocham

Zakochalam sie - ktos jeszcze?

Polecane posty

Tak tak , zakochalam sie...4 lata temu i teraz po kilkunastu dniach spedzonych na urlopie z moim ukochanym wiem, ze kocham kocham i obym kochac go nie przestala :)Zreszta co jakis czas czuje jakbym zakochala sie na nowo. Milosc to fajne uczucie...kto jeszcze jest zakochany?

a ja tak naprawde kochalam tylko raz i uczucie to trwa nadal :) Chociaz wiaodmo - czasem facet bywa denerwujacy, ja zreszta tez;p

Gość kasiaa23
ze mna niedawno zerwal chlopak i na razie marze o milosci ale wiesz co, jak przeczytalam Twoja wypowiedz to tak jakos Ci pozazdroscilam(w pozytywnym tego slowa znaczeniu:) )milo uslyszec ze ktos jest szczesliwy, kocha i jest kochanym...Nie znam Cie ale zycze Ci szczescia:){łapka}

Kasia 23 dzieki :) Ale spokojnie do Ciebie tez sie szczescie usmiechnie. Ja na moja milosc czekalam 22 lata, teraz mam juz 26;pa moj narzeczony jest mlodszy o 4 lata;p wiec pamietaj szukaj takz wsrod mlodszych, ale na moim przykladzie mozna wywnioskowac, ze milosc przychodzi wtedy gdy sie jej zupelnie nie spodziewamy :)