przerwa miedzy palcami90 i 1/2 0 Napisano Listopad 13, 2009 Dzwonil wujas i mowil ze kaban , ma juz ponad 160 kg . Biore buty gumaki i 4 butle wodki i jade na swiniobicie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klara739 0 Napisano Listopad 13, 2009 pozazdroscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pod swierzyzne dobrze sie pije Napisano Listopad 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CALY POZNAN CHOREM 0 Napisano Listopad 13, 2009 UWAZAJ NA SWINSKA GRYPE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 160 kg to juz ladny wieprz Napisano Listopad 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 160 kg Napisano Listopad 13, 2009 to sie nawet nie nadaje juz do jedzenia-chyba ze do ubojni, wpakuja chemi i bedzie git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopak ze wsi Napisano Listopad 13, 2009 taka sztuka nie nadaje się do jedzenia . Twój wujas przepas świnie i tobie ją pocis -same żyły tłuszcz i inne niejadalne żeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Listopad 13, 2009 słyszałam autorko\autorze, że z Ciebie niezła świnia, więc uważaj tam na siebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anusiak 0 Napisano Listopad 13, 2009 Ty sie nie nadajesz do jedzenia ! 160 kg to jest normalny przecietny kaban ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 160 kg Napisano Listopad 13, 2009 no widzicie;) chlopok ze wsi przyznol mi racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopak ze wsi Napisano Listopad 13, 2009 160 kg to już pozaklasowa świnia takie skupują za grosze a wujas sprzeda ci po 5 zł za kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopak ze wsi Napisano Listopad 13, 2009 a gotowac będzie się ze dwa dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ze wsi a len jakich malo Napisano Listopad 13, 2009 a dlaczego wy ja chcecie bic? i czym ja bedziecie bili? kopac ja tez bedziecie? o boze. przeciez ja bedzie bolalo!!!! nie wolno bic zwierzat!!!! zabrania tego prawo!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopak ze wsi Napisano Listopad 13, 2009 niemasz za grosz rozumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neyla 0 Napisano Listopad 13, 2009 żałosna jesteś z tym świniobiciem-sama się ubij. ale będzie ubaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy palcami90 i 1/2 0 Napisano Listopad 18, 2009 Ale , narobilismy kielbas i kaszanek a jakie smaczne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej wy mieszczuchy Napisano Listopad 20, 2009 nic nie wiecie. Otóż technika jest następujaca. Przykłada się taki duży gwózdz do głowy zwierzątka, a nast. uderza siekierką. S a też inne sposoby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 20, 2009 Przerwa ale chyba nie będziesz patrzeć na egzekucję świnki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 20, 2009 Aha czyli to już było :-D Daj jakiegoś mięska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopak ze wsi Napisano Grudzień 18, 2009 Już od najmłodszych lat mnie ciagło do świniobicia. Jak byłem mały i widziołem świnie to krzyczołem "kaszanka" ojciec mi pedzioł że dobry ze mnie bydzie kat wiepse. Normolnie żek korwo opanował wszelkie chwyty i ciusy Radykałem. Roz jak żeśmy mieli wyrenczyc sprawę za sąsiada (bo un mientki jest i jak juszke obaczy to sapie i płacze jakoś tak dziwnie)to roz tak żem zajeboł że świnio padło i stary z drugi strony. Ale w sundzie żem mówił to co prawda. Że ją do niego nic ni mum on tyz ino w nocy. Syndzio wysłoł mnie na tokie testy na głowę tam wyslo że ni mogę siedzic. Więc na gospodarce żem dalij z braćmi. Ty przerwą doj znoc jak twój wuja mientki jest to jo to zrobię. I tuszcz wytopie. Ino wartko mi odpowiadoj bo jo nie wim ila byde w tym całym internacie. U córki soltysa jestem i jum grzmoce a un mi wódkę jeszcze stawiau za to. Hi hi hi a ten kaban to taki śmaki ten wosz a bić to tza umić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopak ze wsi Napisano Grudzień 18, 2009 Już od Wioletki opierdol zebrołem że niewyraźnie pisze. To dopisze że naprawdę ojciec mnie kochał zawsze w nocy. Ha ha to jeszcze jedną sprawę fajne opisze. Ostatnio brat starszy mówi do matki. Żenie się pieniądze chce dziel gospodarkę. Piliśmy wtedy ostro. A Matka mu na to że s ta kurwa to po nas nigdy w życiu. Nic kasy ni mają. On jej na to że zajebie wszystkich jak mu podskocza. Na to młodszy brat mu po łbie i chciał jąjka mu oberznac. Ale tamten ucikł .No ale usiłował No to on tyraz siedzi w psychicznym zakładzie. Idę bo Wiolus mi stygnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłopak ze wsi Napisano Grudzień 18, 2009 He he ale zek się zegrol. Ją żem teraz datę zobaczył to wychodzi z miecha temu że było ponad. He he. To Przerwa napisz jak było he. Ale mnie ta Wiolus moja księżna rozkochała. Nomarlnie mi grozi moje Szczęście że mi kabel odłączy jak się kochać nie będę z Niom. He he muszę konczyc. He he wypity już jestem. Litra już że wypalił dziś he he. Ale nomalnie fajni jesteście. Nomalnie lubię was. Musimy na wódkę kiedyś się ustawić. To wom wszystko pokóze co i jak. Jak raz a dobrze sprawę ubić. Jak ciepła sloninke płynna jak jest pod spiryt walić abo krew. He he wszystko wam bym pokazał nauczył bo fajni jesteście lubię was bo się interesujcie tym to tza myśleć. A nie guboty jakieś. Bo wy nie jestesta jak te takie miastowę mintkie pedzie takie. To może z obrzynkiem na nocke w las pójdziem wszystko wom pokaze he he. Wiolus siostry ma dub takich to żeście nie mieli he he ale się fajno się z wami gada. He he kaszaneczką kobitki i wodęczka. O i na diskoteke do klubu bym was zabrał to bym wam curwy nieźle skręcił.HE fajni jesteście. Fajne dziewuchy i chłopaki. He Idę Wiolus już mokra jest hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej wy mieszczuchy Napisano Grudzień 18, 2009 Byczy/Koński drong w mej pupie do wytrysku.Biorę też w usta.Pokazy do 15 osób,pary mile widziane. Drobna opłata. Dyskrecja gwarantowana. Mazowieckie.W godzinach 11-23. Proszę o telefony. Oddzwonie. Serdecznie Zapraszam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach