Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami90 i 1/2

Jutro jade na wies na swiniobicie , ale bedzie ubaw !

Polecane posty

Gość pod swierzyzne dobrze sie pije

Gość 160 kg to juz ladny wieprz

Gość 160 kg
to sie nawet nie nadaje juz do jedzenia-chyba ze do ubojni, wpakuja chemi i bedzie git

Gość chłopak ze wsi
taka sztuka nie nadaje się do jedzenia . Twój wujas przepas świnie i tobie ją pocis -same żyły tłuszcz i inne niejadalne żeczy

słyszałam autorko\autorze, że z Ciebie niezła świnia, więc uważaj tam na siebie:P

Ty sie nie nadajesz do jedzenia ! 160 kg to jest normalny przecietny kaban !

Gość 160 kg
no widzicie;) chlopok ze wsi przyznol mi racje

Gość chłopak ze wsi
160 kg to już pozaklasowa świnia takie skupują za grosze a wujas sprzeda ci po 5 zł za kg

Gość chłopak ze wsi
a gotowac będzie się ze dwa dni

Gość ze wsi a len jakich malo
a dlaczego wy ja chcecie bic? i czym ja bedziecie bili? kopac ja tez bedziecie? o boze. przeciez ja bedzie bolalo!!!! nie wolno bic zwierzat!!!! zabrania tego prawo!!!!!!!!!!!!

Gość chłopak ze wsi
niemasz za grosz rozumu

żałosna jesteś z tym świniobiciem-sama się ubij. ale będzie ubaw.

Gość ej wy mieszczuchy
nic nie wiecie. Otóż technika jest następujaca. Przykłada się taki duży gwózdz do głowy zwierzątka, a nast. uderza siekierką. S a też inne sposoby...

Gość
Przerwa ale chyba nie będziesz patrzeć na egzekucję świnki :o

Gość
Aha czyli to już było :-D Daj jakiegoś mięska

Gość chłopak ze wsi
Już od najmłodszych lat mnie ciagło do świniobicia. Jak byłem mały i widziołem świnie to krzyczołem "kaszanka" ojciec mi pedzioł że dobry ze mnie bydzie kat wiepse. Normolnie żek korwo opanował wszelkie chwyty i ciusy Radykałem. Roz jak żeśmy mieli wyrenczyc sprawę za sąsiada (bo un mientki jest i jak juszke obaczy to sapie i płacze jakoś tak dziwnie)to roz tak żem zajeboł że świnio padło i stary z drugi strony. Ale w sundzie żem mówił to co prawda. Że ją do niego nic ni mum on tyz ino w nocy. Syndzio wysłoł mnie na tokie testy na głowę tam wyslo że ni mogę siedzic. Więc na gospodarce żem dalij z braćmi. Ty przerwą doj znoc jak twój wuja mientki jest to jo to zrobię. I tuszcz wytopie. Ino wartko mi odpowiadoj bo jo nie wim ila byde w tym całym internacie. U córki soltysa jestem i jum grzmoce a un mi wódkę jeszcze stawiau za to. Hi hi hi a ten kaban to taki śmaki ten wosz a bić to tza umić.

Gość chłopak ze wsi
Już od Wioletki opierdol zebrołem że niewyraźnie pisze. To dopisze że naprawdę ojciec mnie kochał zawsze w nocy. Ha ha to jeszcze jedną sprawę fajne opisze. Ostatnio brat starszy mówi do matki. Żenie się pieniądze chce dziel gospodarkę. Piliśmy wtedy ostro. A Matka mu na to że s ta kurwa to po nas nigdy w życiu. Nic kasy ni mają. On jej na to że zajebie wszystkich jak mu podskocza. Na to młodszy brat mu po łbie i chciał jąjka mu oberznac. Ale tamten ucikł .No ale usiłował No to on tyraz siedzi w psychicznym zakładzie. Idę bo Wiolus mi stygnie.

Gość chłopak ze wsi
He he ale zek się zegrol. Ją żem teraz datę zobaczył to wychodzi z miecha temu że było ponad. He he. To Przerwa napisz jak było he. Ale mnie ta Wiolus moja księżna rozkochała. Nomarlnie mi grozi moje Szczęście że mi kabel odłączy jak się kochać nie będę z Niom. He he muszę konczyc. He he wypity już jestem. Litra już że wypalił dziś he he. Ale nomalnie fajni jesteście. Nomalnie lubię was. Musimy na wódkę kiedyś się ustawić. To wom wszystko pokóze co i jak. Jak raz a dobrze sprawę ubić. Jak ciepła sloninke płynna jak jest pod spiryt walić abo krew. He he wszystko wam bym pokazał nauczył bo fajni jesteście lubię was bo się interesujcie tym to tza myśleć. A nie guboty jakieś. Bo wy nie jestesta jak te takie miastowę mintkie pedzie takie. To może z obrzynkiem na nocke w las pójdziem wszystko wom pokaze he he. Wiolus siostry ma dub takich to żeście nie mieli he he ale się fajno się z wami gada. He he kaszaneczką kobitki i wodęczka. O i na diskoteke do klubu bym was zabrał to bym wam curwy nieźle skręcił.HE fajni jesteście. Fajne dziewuchy i chłopaki. He Idę Wiolus już mokra jest hej

Gość ej wy mieszczuchy
Byczy/Koński drong w mej pupie do wytrysku.Biorę też w usta.Pokazy do 15 osób,pary mile widziane. Drobna opłata. Dyskrecja gwarantowana. Mazowieckie.W godzinach 11-23. Proszę o telefony. Oddzwonie. Serdecznie Zapraszam !