Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serwatka_

Pieprzyki- wstydliwy problem ...

Polecane posty

Gość serwatka_

Pieprzyki nigdy mi nie przeszkadzały aż do czasu kiedy zaczęłam spotykać się z A. Zwracał dużą uwagę na mój wygląd. Chciał,żebym była idealna. Lalka z długimi blond włosami. Mówił mi, że robią mi się wałeczki i mam ohyhne pieprzyki na ciele. Ze względu na to schudłam do 35 kg i cały czas nosiłam bluzki z długim rękawem i długie spodnie, nawet mimo 35 stopniowych upałów. Po 5 latach przejrzałam na oczy, zostawiłam go, ale uraz pozostał. Nie potrafię poradzić sobie z tymi znamionami i pieprzykami. Wstydzę się iść na basen i domowymi sposobami usuwam każde przebarwienie i pieprzyka na ciele. Mimo, że przytyłam i wyglądam wreszcie jak człowiek pieprzyki spędzają mi sen z powiek. Ktoś ma tak jak ja ? Czy jestem jedyną osobą na świecie z takimi myślami ? Wzięłam nawet udział w Wyborach Miss( ot tak, żeby się dowartościować) i wygrałam (nie pierwsze miejsce, ale równie zaszczytne) . W przerwach płakałam, że będę musiała wyjść w bikini, ale przełamałam się. Od tego czasu minęły 2 lata a ja znów myślę tylko o tym jak usunąć te pieprzyki z ciała :(

to nie problem nie istotne zjawisko mam dużo pieprzyków a po solarium mi przybyło

Gość aaagneska
Czy te pepirzyki stały sie twoja obsecja?? Radziłabym Ci znalezienie dobrego terapeuty

Gość serwatka_
Nie wiecie pewnie jak to jest budzić się rano ze świadomością, że znów będę musiała spojrzeć w lustro :(

Gość serwatka_
żadne prowo ...

Gość PAOLO
ALE JAK CI PRZESZKADZAJĄ TO IDŹ NA OPERACJĘ I TYLE!! A NIE DARMATYZUJESZ, LUDZIE MAJĄ O WIELE WIĘKSZE DRAMATY- UWIERZ MI;)

Gość 54h4
A JA cie rozumeim bo tez mam taki problem