Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona kropka

Pomysly na Sylwestra 2009

Polecane posty

Gość Zielona kropka

Wpisujcie swoje propozycje na spedzenie tanio Sylwka 2009 :) Mysle, ze nie jednemu sie to przyda.. !!! Ja mysle o zorganizowaniu malej imprezki gdzie obowiazkiem jest przebranie. Mozna wymyslic jakis konkretny temat, dobrac stroje, muzyke.. i bawic sie na calego :) Pozdrawiam!

Gość onanista nie z tej ziemi
powiem ci coś skarbie ja ide zwalić konia co ty na to ?

Gość stuuudencinaa
Tanio nie wyjdzie, ale jadę na narty na kilka dni, w tym Sylwester. Chociaż nocleg będzie tani, udało nam się fajną ofertę znaleźć. Śnieg, szaleństwo na stoku, dobrzy znajomi - to moja opcja na powitanie roku 2010 :)

Gość hawaiian
HAWAJSKIE PARTY * hawajskie sztuczne kwiaty na szyji (na allegro za niecałe 2zł/szt.) * sukienki letnie, żeby nie musieć kupować nowych kreacji * kolorowe drinki (z palemkami, przyozdobione owocami, cukrem, ładnymi mieszadełkami; na allegro można kupić syropy barmańskie kokosowe, grenadina, blue curacao, przez to mozna zmienic smak lub kolor zwykłej wódki z sokiem :)

Gość a ja w tym roku
wybieram się na super disco z moim Kochanym i znajomymi:D Wódka, muzyka i jeszcze taz wódka :D :)

Gość Zielona kropka
Ten hawajski pomysl z sukienkami, zeby nie wydawac kasiory na nowe - calkiem dobre :) Zazdroszcze nart.. ech.. planowalismy, ale niestety nie ma funduszy.. :/