Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość make a wish

Które beda lepsze????

Polecane posty

Gość makabreska
chodzi ci o ta bardziej wycieta strone? bo to akurat nie koncowka tylko poczatek, to naklada sie na paznokiec i nie trzeba potem chodzic z krzywo nabazgranymi frenchami, bo luki sa od razu z tipsa

Gość NAJ..NAJ...NAJ...

Gość make a wish
no chodzi mi o ta taa dzwina wycieta strone. Ale nie rozuemiem jak to mam przykleic na paznokcia? Czy to nie bedzie dosc dziwne wygladalo?? Bo ja nie chce mi moich pazurków bylo widac bo obgryzalam przez dlugi czas i sa paskudne :/ ale ogólnie to jakie bys doradzila? :)

Gość makabreska
jesli tylko masz zamiar miec frencha, a nie np. jakies bohomazy, kwiatki czy inny badziew ;) to te wyciete sa idealne!!, tylko i wylacznie gotowy french, naklejasz glebiej, musisz bardziej wyrownac pilnikiem, dokladniej, ale efekt jest swietny, malowalas kiedys sama frencha? bo jak tak to rozumiesz co mam na mysli z tymi bazgrolami NIGDY nie wyjdzie rowno na kazdym paznokciu a dzieki takiemu wycieciu efekt masz gwarantowany

Gość make a wish
Ja mialam tipsy tylko raz :) I niewiem dokladnie co to french manicure, ee chcialam tylko pomalowac normalnie na wesele sobie :) a pytam bo te ostre koncówki mnie przerezaja :( bo mam troszke znieksztalcone paluszki od obgryzania, a tak pozatym trudno mi wyobrazic jak mam przykleic te szpiczaste tipsy :/ hehe :)

Gość make a wish
A moglabys mi powiedziec jak sie robi szybki manicure? :) Tak bez jaki lamp i wogule. Bo na takie zeczy mnie nie stac. Wystarczy tylko klej by przykleic tipsi? Czy trzeba cos jeszcze? Jakiez zele czy akryle? :)

Gość makabreska
jesli chodzi o french to wpisz w google i daj grafike, na pewno wyskoczy milion zdjec ;) te "szpiczaki" sa fajne w nakladaniu, bo maja pod spodem taki uskok, dzieki ktoremu wiesz, jak daleko go nalozyc, a naklada sie tak samo jak cale, tylko one nie zakryja calej plytki jesli masz na prawde mala plytke, to moze lepiej nie dawac tych wycietych, niezbyt estetycznie to wyglada, jak biala koncowka jest dluzsza niz bezbarwna plytka, wtedy naloz cale tipsy, rzuc jakis wzorek, tylko blagam nie kwiatuszki albo motylki pleaseee!!! :)

Gość makabreska
nie, nie trzeba nic ponad te kawalki plastiku (chyba, ze nie ma kleju w komplecie to wtedy musisz dokupic, tylko taki specjalny do tego a nei jakic super glue cyjanocostam :) ), ale polecam miec zapasowe sztuki na impreze bo to jest jakby nie patrzec szajs i klej moze czasem puscic

Gość make a wish
hehe :) te ostatnie które mialam, to ledwo co je odczepilam. :/ a motylki i kwiatki mi sie nie podobaja. myslalam np nad czym takim :D http://allegro.pl/item789791265_fimo_w_pojemnikach_najtaniej_na_allegro.html tylko niewiem jak to nalozyc, bo zielonego pojecia nie mam c to akryl lub zel do paznokci i jak sie to wogule robi. ponad 10 lat obgryzalam paznokcie, no i jakos malo sie interesowalam tym :P a ogólnie jak mam tipsy to zawsze podcinam bo dlugie mi sie nie podobaja i mnie draznia :P wiec ostatnio nikt sie nawet nie kapnal ze mialam tipsy :)