Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Cz to jest fajny przent?

Polecane posty

Gość

mam zamiar dac na urodziny mojej koleżance taki przent żel do mycia twarzy z firmy AA, dezodorant domowe SPA limonka i werbena oraz kawałek takiego fajnego mydła kupionego w mydlarni ładnie zapakowanego, co o tym sadzicie? czy to fajny prezent??

Gość pytam z ciekawosci
a jestes pewna ze trafisz w jej zapach?

Gość
dezodorant nie pachnie jakos nachalnie tylko delikatnie poza tym wiem ze lubi owocowe zapachy bo nie raz kupowała z avonyu takie owocowe serie , żel do twarzy jej kupilam matujący bo wiem że zawsze narzeka ze sie swieci a a mjydelo jako taki dodatek bo ładnie wyglada. chodzi mi o to czy wypada dawac dezodorant na urodziny? jest to dezodorant taki lepszy z apteki za 30 zł firmy lavera.

Gość makabreska
jako kobieta mysle, ze bedzie zachwycona (przynajmniej powinna byc), ale zrezygnowalabym z zelu do mycia twarzy, jakis niezreczny taki, zamiast tego lepiej jakas sol do kapieli, chyba wiesz jaki zapach lubi

Gość jak sie dobrze znacie
i to jest przyjaciolka to ok. Jesli jakas dalsza kolezanka to bym uwazala, zeby nie zrozumiala tego jako aluzji do braku higieny..

Gość tak mysle
osobiscie wolalabym zel niz sol:-) ale ogolnie mysle ze ok:-)....

Gość fajny pomysł naprawde
jak blisko sie znacie to... swieczki zapachowe..sol we flakoniku do kapieli...i mydelko.. wksztalcie ..rozy..itp...czy delfina..it kobiety lubia takie pierdółki.P

Gość humorek na dziś
Przez pustynię zasuwa kangur. Zatrzymuje się. Z torby wysuwa się głowa pingwina. Pingwin rozgląda się i puszcza pawia. W tym samym czasie na biegunie północnym mały kangur tupie z zimna i cedzi: - Pier*** wymiana studentów.

Gość humorek na dziś
jem kupe

Moim zdaniem prezent taki w miarę , ale bez rewelacji.Ja raz dostałam zestaw adidasa-dezodorant+żel pod prysznic i niezbyt się ucieszyłam, tym bardziej że ja zawsze dla tej osoby byłam gotowa łazić po wielu sklepach za prezentem , który wiedziałam że chciałaby dostać.

żelu bym nie kupowała ale zakupy w mydlarni są jak najbardziej trafne na prezent. Można wybierać między mydełkami i pachnidełkami. Ja osobiście bardzo lubię tego typu prezenty dostawać i robić. Często korzystam z mydlarnia.info.pl właśnie w kwestii poszukiwania pomysłu na prezent, a potem realizacji. Ale z tym żelem to wybitnie nie trafione...