Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kris1234

minetka jak ją zrobić????

Polecane posty

ja zrobić minete chodzi mi od początku do końca:) jak zrobić żeby dziewczyna była zadowolona...:*

jak to jak?musisz wylizac ja porzadnie i juz,posmyrac jezyczkiem,mozesz delikatnie przygryzc,a jak dojdzie napewno bedziesz wiedzial bo bedzie sie trzesla:P

zalezne od tego jak bedziesz ja smyral i czy czesto to robi,bo jak nie to bedzie bardzo wrazliwe i dojdzie szybko,przynajmniej ja tak mam,ze jak chwile tego nie robie to mam wrazliwsze i szybciej dochodze

Gość na konieć włóż jej palec
do nosa strasznie pdnieca serio.mój facet tak robi

ja Ci proponuje najpierw kazac jej sie wygodnie polozyc, pozniej zaczac ja delikatnie piescic reka.... kiedy zacznie robic sie wilgotna powoli delikatnie liz jej lechtaczke, nie przestawaj piescic jej cipki reka. kiedy poczujesz ze jest mocno podniecona mozesz wlozyc jej jezyk do srodka udajac stosunek. caly czas piesc jej lechtaczke. pozniej wroc jezykiem do lechtaczki caluj liz ssij a jednoczesnie wloz jej najpierw jeden palec potem dwa i bardzo szebko nimi poruszaj. gwarantuje ze odleci..... jesli ona nie broni sie przed analem mozesz jej tez wlozyc maly palec w tylek bedzie miala potrojna stymulacje.