Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

molii

Chcę zmienic nr telefonu, a nie wiem jak to powiedziec chłopakowi

Polecane posty

Ale do rzeczy. Jestem z chlopakiem 1,5 roku a przed nim bylam z chlopakiem 7 lat. Nie mowie, ze kocham mojego bylego, ale tyle lat gdzieś tam w sercu ciagle siedzi. Drogi nam się rozeszły i kazdy ma swoje zycie. Ostatnio zaczelismy pisac ze sobą, co slychac , co teraz porabiamy itp. a on non stop pisze i puszcza mi sygnały. Chcę zmienić numer jak najszybciej zeby aktualny się nie dowiedzial, bo się zdenerwuje i słusznie... Mamy telefony w tej samej sieci, darmowe smsy i rozmowy. Proszę o jakis rozsądny pomysł co mam mu powiedziec, czemu zmieniam nr telefonu.

Gość ggfdff
bo jakis natret cie wkurza telefonami

Gość makabreska
a moze ...hmmm wiem ze to "szlony" pomysl...prawde... coz pewnei ci to nie przeszlo przez mysl, a szkoda, nie ma to jak szczerosc w zwiazku, jak mozna oszukiwac druga osobe...

wiem, i wstyd mi, ze pisalam z bylym :/ Dlatego chce jak najszybciej zmienić numer żeby nie mial zednych juz namiarow na moją osobę.

Gość makabreska
no dobra, ja rozumiem, kazdemu sie moze zarzyc chwila slabosci, popisalas, zalujesz ok, skoro o samym pisaniu nie chcesz wspominac, to moze po prostu powiesz (co tez klamstwem nie jest), ze chcesz zmienic ten numer bo masz te darmowe minuty czy smsy z bylym a juz tego nie potrzebujesz i moze znajdziesz jakas korzystniejsza oferte dla siebie 9tylko tym razem nie bierz darmowych minut do tymczasowo obecnego faceta bo znow bedzie problem po zerwaniu ;) )

Gość humorek na dziś
Kredki z biedronki, kiełbasa z biedronki, chleb z biedronki, koncentrat pomidorowy z biedronki... A się kur** z azjatów śmialiśmy, że z psów ciastka robią.

Gość powiedz ze ci ukradli
ale wtedy i aparat musisz nowy se zalatwic