Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim dla mnie

Alkohol w związku - problem.

Polecane posty

Gość pseudonim dla mnie

Wyczulam od mojego partnera alkohol... Juz nie pierwszy raz. Gdy mu o tym mowie i zwracam uwage, ze czuje on zapewnia, ze nic nie pil, albo obraza sie - mowiac, ze mu nie ufam. Jestem pewna, ze pil - widze roznice w wygladzie, zwlaszcza na twarzy i czasem w mowie. Prosze pomozcie mi, nie wiem jak postapic nastepnym razem jesli sie tak zdarzy... jestem wrazliwą, malo stanowcza kobieta. Kocham go, ale ten problem jest dla mnie rownie wazny co uczucie. Nie jestesmy malzenstwem.

Gość on cię oklamuje i gra
nic dobrego nie wyjdzie, jesli związesz sie z kims, kto ma alkoholowy problem

Gość pseudonim dla mnie
No wlasnie, jestem z nim od ponad roku i myslimy oboje nad wspolnym zyciem. Ale bardzo martwi mnie to, ze juz (chodz jestesmy tak krotko) boje sie i mysle 'pil - nie pil' to co bedzie pozniej, jak bedziemy malzenstwem, bedziemy miec dzieci... Nie chce takiego problemu :(.

Gość faceci nie przestają pic
po slubie, raczej dopiero zaczynają. zastanow się 100 razy nad slubem z kims, kto cię oklamuje

Gość pseudonim dla mnie
Tak zapach bardzo mi przeszkadza - jak mozna przytulac sie do czlowieka, od ktorego czuc alkohol? Jestem taka bezradna :(. Kocham go, bo jest swietnym mezczyzna, romantycznym, uczuciowym, wrazliwy, meskim zarazem. :(

Gość pseudonim dla mnie
A jak mozna taka osobe, ktora zapewnia, ze nic nie pila, sprawdzic? Zeby jednoczesnie nie klocic sie...

Gość pseudonim dla mnie
Czy tylko ja mam ten problem?

pseudonim dla mnie, można kupić alkomat na allegro. ;) Nawet dożylne wstrzyknięcie alkoholu nie skutkuje specyficznym zapachem z ust więc co chcesz sprawdzać? ;)