Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiesie

Przeziębienie?Astma?

Polecane posty

Gość martwiesie

Mam małe pytanie do osób co sie znaja w temacie.Chodzi mi mianowicie,ze od 3 miesiecy mam straszny kaszel,płuca czyste i lekarz podjął leczenie pod kątem astmy.Dostałam inhalator(taki mały podręczny).Ale czy jak to jest jednak przeziebienie to czy ten inhalator mi nie zaszkodzi?zapomniałam zapytac lekarza a mam wizyte dopiero we wtorek,pomóżcie,prosze.

Mam to samo chyba:P Mialam przewlekle zapalenie pluc dostalam 4 antybiotyki nie pomagalo ciagle cos mi zalega na plucach w koncu dostalam inhalator :)pomaga bire go rano i wieczorem w sumie juz nie kaszle ja jestem w UK i tu oni tez nie wiedza co mi do konca jest mialam testy na astme byl negatywny,ale jak polece do Pl to sbadam sie u specjalisty mialam tez robione testy na alergie moze powinnas je tes zrobic inhalator pewnie masz slaby nie martw sie nic nie powinno ci byc idz zbadaj sie do innego lekarza

Gość martwiesie
hehe ja tez mieszkam w Szkocji:) Po testach,jesli wyklucza astme,chca mnie wysłac na rtg.Zawsze myslałam,ze na astme choruja tylko dzieci a ja nawet nigdy bym nie przypuszczała,ze moge ja miec:))))))

Gość bfaerq
Nie tylko dzieci. Ja zaczęłam chorować w wieku 25lat. Teraz mam 30. I też kaszlałam i miałam lekkie duszności