Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lektorkaaaa

Bosko piękna/niesamowicie mądra/anielsko dobra. Jaka chciałabyś być?

Polecane posty

Gość
nigdy nie rozumiałam fenomenu House'a (bożyszcza kobiet) - nie tylko dlatego, że facet jest ogólnie mówiąc mało atrakcyjny (co potwierdza fota a'la Pan Zdzisek spod budki z piwem), ale (i to głównie) dlatego, że teksty House'a są irytujące, przewidywalne, a sam serial bardzo schematyczny

Gość
bnb wysil się trochę :) takie słowa w ustach faceta, który do urody przywiązuje najwyższą wagę? i cóż nawet z tego, że mądry zrozumiałby co jest w życiu ważne, skoro inni myśleliby inaczej? żyje się wśród ludzi, czyż nie? :p

Gość
bnb mówisz o jakimś modelu teoretycznym :) w praktyce nawet po roku medytacji na pustyni ludzie sprowadziliby Cię na ziemię w tydzień :p nie wciskaj kitu, na pewno chciałbyś być bosko piękny ale piszesz o mądrości bo tak wypada (aby nie wyjść na głąba) :classic_cool:

"mówisz o jakimś modelu teoretycznym " mamy całą masę przykładów ludzi których jakoś nikt nigdzie nie sprowadzał :P więc się da tylko trzeba być mądrym (bo niesamowicie to przeciez nieosiągalny ideał :P) i robić swoje i co bym robił z tą pięknością? został modelem bielizny czy sprzedawał sie na dworcu centralnym :O 🖐️ superrrrrrrrrrrrrrr :classic_cool:

Gość Lektorkaaaa
Jeszcze do Kabla - to chyba jednak nie byłam ja :( A ja się przyznałam, że chciałabym być bosko piękna. Czy to znaczy, że jestem płytka?

DO LEEEKTROKA.. NIE, WYDAJE MI SIĘ ŻE TO NORMALNE.... ZRESZTĄ W MEDIACH PROMOWANI SĄ TYLKO LUDZIE PIĘKNI... WIĘC TO NORMALNY ODRUCH KAŻDEGO CZŁOWIEKA....

Gość Lektorkaaaa
I jeszcze się trochę usprawiedliwię: bycie piękną nie wyklucza rozwoju intelektualnego ani duchowego :) Podobno...

Gość
bnb historia zna wielu nieprzeciętnie mądrych, którzy zaszli daleko ale równie wielu, którzy upadli wyjątkowo nisko ;) no więc teoretycznie model bielizny może przeżyć życie lepiej i ciekawiej niż niejeden erudyta :p no i dojść do niezłej kasy też może a ja właśnie kieruję się własnym zdaniem a nie poprawnością polityczną, chciałabym być bosko piękna i poczuć smak bycia pożądaną, adorowaną i wielbioną :D czyż to nie piękne marzenie? :p

Gość Lektorkaaaa
nieznana i nielubiana - marzenie zaiste piękne. Ja bym jeszcze od siebie dorzuciła: i żeby koleżanki padły z zazdrości na mój widok (młahahahaha!!) Nie mogę uwierzyć, że ktoś na tym forum mnie kojarzy. Chyba pora na zmianę nicku :)

Gość
o tak :D zwłaszcza koleżanki (i koledzy) z podstawówki, kiedy to byłam pulpetem :o i żeby na kafe bnb wklejał link do mojej foty w topiku o ideałach piękna :classic_cool: ja Cię nie kojarzę, nie musisz zmieniać :p

Gość Lektorkaaaa
No to nie zmienię :P Dobranoc wszystkim!

Gość Lektorkaaaa
A podniosę :)

Gość LaToya89
madrosc... wszczegolnie w sytuacjach, kiedy cos mi do glowy strzeli lub moje zachowanie jest odstraszajace...

niesamowicie madra... bo nad swoja dobrocia i wygladem mozna popracowac , a jak czlowiek sie glupi urodzi to i najlepsze studia mu nie pomoga :P

Gość Lektorkaaaa
No niby nad wyglądem można pracować, ale jak ktoś się urodzi brzydki jak noc, to mu żadne kosmetyki nie pomogą :)

Gość Bosko piękna
Chciałabym byc bosko piękna. Byłabym wtedy modelka albo aktorka wiec dużo kasy by było. Mądrość modelce nie potrzebna natomiast dobrzy ludzie maja w życiu ciężej niż chamscy i wredni.

Gość Lektorkaaaa
Niektórym nic nie pomoże ;)

Gość Lektorkaaaa
To może jeszcze na tą sadzę i miód dodać pierze? ;)

Gość jakbym byla niesamowicie mądra
to wiedzialabym jak sie zrobic na bosko piekną. A anielsko dobrymm kazdy jest we wlasny pojeciu

Gość antoine
wszystko naraz:) ale tak sie nie da wiec chcialabym byc madra, mozna czyms zaimponowac i wiecej dowiedziec sie o swiecie :)

Gość lanta34
mądra jestem , to wiem na pewno , ale chciałabym choć raz w zyciu przez jeden dzień być ładna.....ale to chyba nie kazdemu jest dane po równo...