Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOFFFANA ANNANA

mój mąż, jego ex żona , ich dziecko I JA MAKBRA

Polecane posty

Gość KOFFFANA ANNANA

Wyszlam za mąż za rozowodnika ,przed slubem nie znalam ani jego córki z 1 małżenstwa ani jego ex zony gdyz mąż jest obcokrajowcem i nie mieszka w Polsce . Przyjechałm do jego kraju ,i sie zaczeło , jego ex zona łazi za moimi plecami i mnie obgaduje. Jego córka zostaje u nas czasami 4 dni , ja piore gotuje , próbuje jej pomagac w odrabianiu lekcji , ale ona czesto mówi albo robi cos zeby mnie zdołowac .Mówi na przykład ze mamusia kocha tatusia i chce do niego wrócic. A ex zona mowi ze moj mąz ją kocha i kupi jej dom etc . Dodam tylko ze on sie nie rozwiódł z nią z mojego powodu !!!!!!!!!! Rozmawiłam z mężam na ten temat , powiedział ze dziecko kocha ponad wszystko i jest ona dla niego całym światem i tyle a jesli chodzi o jego ex to ze to olewa . Ja nie wiem , co mam mysleć , juz mnie wkurza to wszystko czasami mysle sobie ze pewnie lepiej bym zrobiła wychodząc za kawalera - wiem to głupie , kocham męza ale juz sama nie wiem , ręce mi opadaja . co ja mam robić?

Gość koffana annana
up nikt nie wie ,

Sprobuj zaprzyjaznic sie z corka... Zyskasz spokoj w domu ... i utrzesz nosa ex.

Gość koffana annana
była przyjaźn , dotarłam do niej j , i wlasnie wtedy gdy miałam z nia najlepszą relacje przyszła któregos dnia i ni z gurszki niz zpietruszki mówi : nie lubie twojego jedzenia , masz brzydkie włosy , nie zakładaj tego swetra moja jest brzydki itd. czułam ze ona juz ma prany mózg , jego ex prawdopodobnie zakazala jej "dobrego" kontaktu . Najbardziej mnie boli ze mój mąz gwizdże na to wszystko , nigdy nie zamknie elgancko buzi swoejej ex , a mnie sie kończą nerwy

Gość koffana annana
a szczyteme wszystkiego było, gdy ona wyznałą mi, że tatuś czasem zamyka sie z mamusią w pokoju i bawia się w dziwne rzeczy, a potem mówią,że może ja też bym się z nimi pobawiła w grę "Trójkąt"

Gość ten wyzej to nie ja
smieszny podszyw hahahah , nie wyszlo ci kolego /kolezanko

Gość halllooo
czy teamt umarł?