Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania20

ciaza i krawienia

Polecane posty

jestem w 2 miesiacu ciazy idzie mi 3 miesiac i nadal mam krawienia lub plamienia przypominajace miesiaczke czy mam sie bac ?lecz przy krwawieniech brzuzek mnie nie boli tylko macica.

Gość czy tylko ja
a bylas u lekarza?? jestes pewna czy juz nie pronilas??

bylam u lekrza po pierwszych plamieniach powiedzial ze nie wyklucza ciazy i 2 testy pozytywne . a nie mogl mi zrobic usg bo za wczesnie bylo.

Gość czy tylko ja
to bardzo dziwne ze dal zadnych lekow podtzrymujacych:O:O luteina albo duphaston.... ja na twoim miejscu bym sie przeszla to innego ginekologa...a w ktorym tygodniu bylas u gina??

3 tygodnie temu bylam.. mam isc teraz we wtorek ale ja wiem ze jestem w ciazy nawet brzuszek mi troszke urosl i piersi sie zmienily.. nie chcialabym stracic dzidziusia

Gość DO czy tylko ja
Czy tylko ja rozumiem Twoja troske w sprawie posta Mani20 ale pytanie: czy jestes pewna,ze nie poronilas- bylo zupelnie nie na miejscu :/

myśle że nie poronilam ...bo po pierszym plamieniupojawily mi sie niebieskie linie na piersiach ...nawet wole o tym nie myslec ze poronilam.

Gość czy tylko ja
do czy tylko ja: moze i bylo nie na miejscu....ale osoba odpowiedzialna doskonale wie ze takei rzecy nie sa normalnym objawem ciazy a wystepujace zylki na piersiach to nie jest oznaka ze ciaza sie prawidlowo rozwija:O:Obrzuszek tez tak szybko nie rosnie ...w tak we wczesnej ciazy moga to byc wzdecia:O:O

Gość czy tylko ja
a jezeli jestes prwie w 3 miesiacu to keidy bylas u gina?? w 5,6 tygodniu??? to dobry lekarz nie wyslal by cie z kwitkiem z gabinetu tylko zrobil usg dopochwowe:O:O

teraz od nastepnego tygodnia zaczynam 3 miesiac kazda kobieta jest inna i u kazdej inaczej wszystko wystepuje moj lkekarz powiedzial ze krwawienia moga sie zdarzyc do 3 miesiaca.

Gość czy tylko ja
no WOW co za inteligenty lekarz:O:O ile ty masz lat??? lekarz nie robiac usg twierdzi ze to jest normalne??? ja tez w ciazy mialam plamienia i jakos to nie bylo obajwem normalnym w 11 tygodniu dowiedzialam sie ze serduszko nie bije...ale podkreslam ze za kazdym razem jak sie pojawily plamienia pojawialam sie u lekarza...