Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0jojojoojojojooj

Obejrzyjcie to!!!

Polecane posty

Nieciekawie się zaczyna ale potem patrzyłam na to jak zaczarowana!! A jeśli to prawda co ten facet potem mówi??!! Przecież to gorsze niż II wojna światowa!!

Gość promocja-50
powiedzcie o czym to jest bo sie boje to oglądac bo znowu nęde miec trume

O propagandzie rządzących i robieniu wody z mózgu ludziom. Podobno na świecie ma być selekcja, ma zostać tylko 500 mln ludzi ze względu na zmniejszające się zasoby (ponad 90% ma zginąć przez dodawanie do żywności zakazanych substancji itp.) Podobno Bush i kilku innych podpisali ten dokument. To w skrócie, polecam obejrzeć

Gość trochę to skomplikowane
i przerażające.

Gość matką jestem
Coś w tym jest. Zobaczcie jak szkodliwa jest żywność (naszpikowana chemią). Zobaczcie ile ludzi umiera na nowotwory. A ich leczenie ? Hmm to tylko doświadczenia na ludziach moim zdaniem.. Mojej koleżance dwóch pediatrów odradziło podawania dziecku drobiu... Dlaczego? Dziewczynce 5 lat rosną piersi od .. hormonów w kurczakach .. :( Ciężko coś zmienić bo każdy mówi sobie... Ach, "wszystko jest szkodliwe"

Gość niebieski...
a co oznaczają te trumny na samym początku

Gość matką jestem
Od zawsze zastanawiał mnie fakt dlaczego nie zabronią produkcji i handlu papierosów (tak jak narkotyków) bo to kupę kasy dla państwa z akcyzy,podatków.. A tyle się mówi o tym,że palenie przyczynia się do tak wielu śmiertelnych chorób...

Gość świrujecie
[Podobno na świecie ma być selekcja, ma zostać tylko 500 mln ludzi ze względu na zmniejszające się zasoby (ponad 90% ma zginąć przez dodawanie do żywności zakazanych substancji itp.) Podobno Bush i kilku innych podpisali ten dokument. ] A dlaczego Bush nie zlecił laboratoriom wojskowym opracowania wirusa który usmierci ludznośc w Afryce, Chińczyków, Hindusów i przetrzebi inne kraje? Po hooooj jakieś zatrute jedzenie jak można to zrobi c szybko i winnych nie będzie bo by się powiedziało że to nowy wirus, cos jak EBOLA czy AIDS tylko bardziej smiertelny wy i te wasze żałosne teorie spiskowe...a żywność jest coraz gorsza w smaku bo koncerny lobbują aby dopuszczać genetycznie modyfikowe uprawy czy rozmaite konserwanty. Taki hodowca jak ma 10.000 sztuk krów to tez chce je zabezpieczyć więc szprycują antybiotykami i dodaja hormony aby mięso szybko rosło. Dal zysku to wszytko , żadnych spisków nie ma WY GŁĄBY :D

matką jestem, masz rację. Jestem technologiem żywności i wiem, jakie zagrożenia niesie np. GMO czy używki, konserwanty itp. A ludzie najczęściej mówią "przecież muszę na coś umrzeć, a co tam rok życia w tą czy w tą". Wkurzające jest to że ludzie nie chcą nic zrobić dla siebie i dla zdrowia swojego i, co gorsza, swoich dzieci

Gość wierzycie w tooo
???

Gość a ktoś tego nie widzi
? Przecież to nic nowego. Od początku roku 2010 zmieni się bardzo wiele... Wiecie, że herbatki ziołowe mogą być traktowane jak nielegalne używki? wiecie, że sprzedaż witamin ma być ograniczona, a obowiązkowym dodatkiem do nich ma być aspartam? Wiecie, że aspartam jest substancją szkodliwą, a dodają go do gum do żucia nawet dla dzieci?

Gość do świrujecie
no i właśnie o to chodzi...świrujecie...że lobbuje sie i wprowadza w życie ustawy które pozwalają koncernom hodowcom czy komu tam jeszcze na robienie rzeczy , które są szkodliwe dla konsumentów...ty jesteś głąbem cwoku jeden...że dla zysku to znaczy że już ok ta?

Gość do świrujecie
a co do wypuszczenia wirusa to po tym jak to ująłeś wypuszczeniu taki wirus szybko by mutował i nawet gdyby ten który go wypuścił posiadał w tym momencie szczepionke na niego to po krótkim czasie taki wirus mógłby sie obrócic przeciwko niemu ..."GLABIE"

Gość do świrujecie
po przeczytaniu tych artykułów, do których linki zamieściłas dochodze do wniosku że z ludzkości też sie chce zrobic takie stado hodowlane z możliwością ingerencji w każdy aspekt życia tych którzy będą mieli zaszczyt sie w nim znaleźc

Gość Czytałam o tym kiedyś już
a kto decyduje o tym kto ma przeżyć?

Gość do świrujecie
bogowie nowego świata...czyli właściciele najbogatszych koncernów na spółe z czołowymi politykami którzy są na ich usługach

Gość strach dzieci rodzić
:( :( :(

Gość Jeśli już
to myślę że ten plan dosięgnie naszych prawnuków. Chociaż z drugiej strony Unia 0d 2010 roku wprowadza restrykcyjne ograniczenia co do uprawy własnych warzyw i owoców. Czyli znikną wiejskie przydomowe ogródki i pola 🖐️

Gość Weronika- weronka
nie wieże Polacy nie dadzą sobie odebrać swojskiej marchewki, pomidorów itp nie dajmy się zwariować, nie dajmy się ... przetrwają najsilniejsi

Gość sdsdsdsdsdsd
firmy produkujące zywnosc ekologiczna sieją sztuczną psychoze by zwiekszyc wpływy ze sprzedazy swoich produktów

Gość prosze pytam
Po co robic taka selekcje jak coraz wiecej ludzi jest bezpłodnych,chemia nas zabija,ile kalek sie rodzi,my nie mamy na to wpływu,rzeczywiscie strach rodzić dzieci

Gość internet to śmietnik
wszystko tu znajdziesz

Gość jesteśmy oszukiwaniii
ech trują nas z każdej strony! z powietrza - jakies bomby, proba broni, chmikalia, w wodzie tez nas podtruwaja, w pastach do zebow jest fluor ktory - >http://www.dentonet.pl/?s=2&sID=84&a=4&pID=3102 - poczytajcie to! teraz ma wejsc nowy kodeks żywieniowy gdzie wszystko bedzie na chemii a podobno takie cos jak sowje dzialki czy uprawa warzyw w sowim ogrodzie bedzie zakazana:o atakuja nas od środka - SZCZEPIONKAMI! zaszczepiając nam choroby od malego dziecka:( pomrzemy wszyscy:(