Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzizuzizuzi

Brak łazienki w tych czasach.

Polecane posty

Gość zuzizuzizuzi

Jest ktos kto nie ma jeszcze lazienki w domu?

Gość jaz nam taka osobe
a mianowicie ferdynand kiepski,paździoch,boczek...:D:D:D

Gość zuzizuzizuzi
ale pytam powaznie

Gość a dlaczego nie ma
? Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji

Gość Sorshha
Ja mam tylko wc. Wanna ani prysznic się nie zmieści i zyję :)

Gość llpp
Mi wlasnie kibel wymieniaja i nie mam gdzie sie wysikac:O

Gość 87934872648762784
moi dziadkowie na wsi nie maja fuuuuj nie jezdze do nich przez to;p

Gość pogratulować wnuczki tylko
:o

Gość zuzizuzizuzi
bo moj chlopak nie ma w domu niedawno mi powiedzial i przez to nie chce zebym do niego przyjechala ;( nie znam jego rodzicow pomimo ze jestesmy ze soba dosc dlugo. zawsze jest czysciutki i pachnacy, dlugo ukrywal ten fakt przed mna a ja zawsze myslalam ze moze mnie sie wstydzi bo juz napawde nie wiedzialam co myslec ;(

Gość zuzizuzizuzi
czy ktos mial podobna sytuacje? :(

Gość sama bylam w takiej sytuacji
mialam lazienke , wanne umywalke ale wc nie :( pamietam ze to bylo dla mnie wstydliwe , ale kolezanki byly przyzwyczajone , jak mialam pierwszego chlopaka rowniez sie wtsydzilam , ale mnie kochal i byl wyrozumialy :D bylo to ladnych pare lat temu :D teraz juz mam wc ;)

Gość zuzizuzizuzi
bo jego rodzice mieli robic remont w tamtym roku ale to nie wypalilo. dla mnie to nie jest nic strasznego. mi to nie przeszkadza ale wiem jak bardzo mu glupio ;(

Gość gagagagagga
zuzizuzizuzi bo moj chlopak nie ma w domu niedawno mi powiedzial i przez to nie chce zebym do niego przyjechala ;( nie znam jego rodzicow pomimo ze jestesmy ze soba dosc dlugo. zawsze jest czysciutki i pachnacy, dlugo ukrywal ten fakt przed mna a ja zawsze myslalam ze moze mnie sie wstydzi bo juz napawde nie wiedzialam co myslec ;( _________________________ Tylko podziwiać faceta za szczerośc... Pomówiedz, że Ci to nieprzeszkadza i pojedź do niego! Chyba, że Ci przeszkadza:/ Ale to z nim jesteś a nie z jego WC..

Gość zuzizuzizuzi
nie przeszkadza mi to. dla mnie to nie ma zadnego znaczenia czy ma lazienke czy nie. rozmawialismy o tym ale jakos ucichl ten temat...

Gość zuzizuzizuzi
Aden widocznie mozna.... moj chlopak pracuje. ma swoje pieniadze ale powiedzial ze on w domu nie bedzie robil remontow za swoja kase bo woli zbierac pieniadze dla nas, bo za jakies 2-3 lata zamieszkamy ze soba.

no ale w takim razie gdzie oni sie zalatwiaja? dla mnie to chore , jedna z podstawowych potrzeb..

Gość zuzizuzizuzi
nie wiem gdzie... moze maja drewniany kibel albo tylko kibel w domu bez wanny i zlewu. nie pytalam o to szczegolowo bo to glupie

to kurde lipa, chyba muszą byc strasznie biedni albo nienormalni bez urazy, co to za moda zeby robić dom bez WC wolalabym juz nie miec lodowki, telefonu, lozka ale zeby nie miec kibla to to jest pzresada:o

Gość mieszkam na wsi i znam
takich ludzi... stare drewniane budownictwo zdarzalo się ze nie bylo wyposarzone w takie sprzęty... ale chyba nie myślicie ze wogole nie korzystają czy jak;-p wc drewniany przed domem, na wsi to standard:-) a lazienka to w jednym wypadku zastępowana przez miskę, da się jakoś w tym umyc nie martwcie się:-) w innym kolezanka miala wannę postawioną i wode trzeba było e kuchni nagrzac i sobie przynieśc... moze troszke pokomplikowane ale nie niemozliwe do wykonania tak sobie radzic:-) w zyciu bym zlego słowa o tych ludziach nie powiedziala

Gość bfhnj
no raczej samego kibla bez wanny nie maja :D bo latwiej zrobic wanne niz kibel (tzrevba ciagnac cala instalacje, wo wanny niekoniecznie)

Gość zuzizuzizuzi
nie sa biedni. sa taka normalna zwykla przecietna rodzina. jego mama i tata pracuja. do tego domu przeprowadzili sie jakies 8 lat temu. dostali go po dziadkach czy tez kupili. nie wiem... jak rozmawialam z chlopakiem to poiwiedzial ogolnie ze nie ma lazienki. wiec nie wiem czy kibel ma czy nie. nie ma to znaczenia juz.

Gość zuzizuzizuzi
wiem ze dla niego to bardzo trudne. wstydzil mi sie to powiedziec. nie chce go o to wypytywac.

Gość gmjh
ja bylam raz na imprezie na wsi u kolegi mojego chlopaka, tez nie mieli lazienki :D ale fajnie blo, rodzinka super (co prawda taka typowo "wiejska"- otwarta, przyjzna itp) wiec nawet brak lazienki mi nie przeszkadzal :D

Gość zuzizuzizuzi
a moze im poprostu to tak bardzo nie przeszkadza ze jeszcze nie maja lazienki. z tym da sie zyc.

Gość a skad jestes autorko
???

Gość zuzizuzizuzi
a jakie ma to znaczenie?

Sorshha --> i co myjesz sie w kiblu? glowa to jeszcze ale reszta wspolczuje ci kobieto