Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinna85

PRZESTROGA

Polecane posty

Gość marinna85

Dziewczyny, w zeszlym roku majac 23 lata zakochalam sie w swoim szefie. Bylam wtedy na soatatnim roku studiow, w zwiazku od 3 lat, otoczona przyjaciolmi w moim wieku, ludzmi o swiezych umyslach, wchodzacych w dorosle zycie, zaczynajacych wszytsko od zera. Kochalam mojego chlopaka choc pierwszy ogien juz minal, ale bylam glupia i szukalam wrazen, chcialam jeszcze cos przezyc. Moj szef mial wowczas 31 lat, przystojny, elegancki, bogaty, piekne mieszkanie, samochod, a przede wszytskim cholernie inteligentny, o silnej ososbowisci. Imponowal mi pod kazdym wzgledem, polecialam jak debilka na jego wyglad, pozycje, pieniadze, na bezpieczenstwo ktore mi dawal. Nie przeszkadzalo mi anwet to ze ma 2 letiego synka z poprzedniego zwiazku-bylam szczesliwa, zamroczona i zakochana. Drogie knajpy, hotele i samochody przeslonily mi swiat-pozwolilam mojemu zwiazkowi sie rozpasc, w krotkim czasie stracilam kontakt z przyjaciolmi...Mialam nowe towarzystwo-eleganckich 30 latkow na stanowiskach, z kasa.... Po poltorej roku, widze swoj blad. Jestem nadal z tym facetem, ale nie ejstem szczsliwa, wiem ze to sie skonczy. 3 dni w tygodniu spedza ze swoim synem, ktory z matka mieszka w innym miescie...spotkania towarzyskie z jego znajomymi nagle przestaly byc fascynujace a staly sie dla mnie rozmowiami nadetych buraków, widze ludzi w moiim wieku jak zaczynaja swe zycie, jak swieytuja w pubach, zareczaja sie, myska o slubach, ciulaja grosz na wspolne mieskzanie...ja nie mam sznas na slub. On nie chce sie zenic, mowi wciaz o rzeczach, zwiazanych z biznesem, o klietach, wyjazafch. Tylko to. Zadnych ksiazek, zadnego kina, zadnych szalonych wakacji-wszytsko poukladane, zaplanowane, kazdy tydzien z kalendrazem rozpisany na godziny. Tesknie za moim chlopakiem, za jego spontanicznoscia, cieplem i smiechem, nie mam jednak smialosci nawet do niego zadzwonic. Czuje sie samotna w zlotej klatce...

Gość Ruda zadzerwiała
Aż mi się łezka w oku zakręciła.... Pozdrwaiam Cię serdecznie! Może rzuć to w cholerę!!!

ajajajajaj, no to ci pozostał alkoholizm, żebractwo, narkomania, seks na godziny i wiele pięknych grzechów głównych, a ty jeszcze narzekasz....

Gość jio
No wlasnie... Wspolczuje ci, wiem jak lawto tak sie zachlysnac. Musisz odejsc od niego bo bedzies nieszczesliwa cale zycie...

Gość piekna historia
brawo 9/10

Gość historia jest zalosna
a nie piekna:o

Gość xfgvsraerf
dzięki

Gość to scenariusz na telenowelę
banalny i oklepany. wymyśł cos innego :D