Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Białe Perełki

Moja mama zachowuje się jak nastolatka więc ja musze zachowywać się jak dorosła.

Polecane posty

Gość Białe Perełki

Mam 17 lat. Jakies 2 lata temu moja mama rozstała się z tata. Zawsze to on był w naszym domu dojrzalszy, trzymał dyscypline i był dorosłym. Mama zawsze była troche zwariowana ale dzięki temu miałam kolezanke w domu :). Od czasu gdy się rozstali ja razem z bratek (ma 5 lat) mieszkamy z mama a z tata widujemy sie raz w tyg. Mama zachowuje się jak nastolatka. Wychodzi na randki i wraca nad ranem. Przychodzi czasem pijana do domu. Bawi się całymi dniami. Rano jest tak zaspana ze to ja musze wyszykować małego do przedszkola i zrobic wszystkim sniadanie. Nigdzie też nie moge wyjsc wieczorem bo ona jest w stanie zostawic małego samego w domu gdy zasnie i sobie pójdzie na jakieś karaoke czy impreze. Nie jest to efekt odreagowywania rozwodu bo to było juz 2 lata temu a ona taka była od zawsze tylko przy tacie musiała troche przystopowac. Nie wiem co zrobic zeby wreszcie zajeła sie troche domem a nie tylko ciagle imprezy.

Gość Ruda zadzerwiała
Biedaczko! Pozdrwaiam Cię gorąco! :( Mama powinna być z Ciebie dumna!

Gość małakotka
Spróbuj przeprowadzić się do ojca, chociaż na jakiś czas. Jak nie będzie miała opiekunki do dziecka, to może przystopuje

Gość Białe Perełki
Jak mam się przeprowadzić do ojca to już wole z małym niż sama. Przecież jak sobie pomysle co ona robi, że on pewnie płacze to nie dam rady tak.

Gość babcia ........
to zalezy czy chcesz aby matka wydoroslala czy nie. jesli tak - powiedz ojcu co sie dzieje i ze chcesz razem z bratem mieszkac z nim.matka pozbawiona alimentow bedzie musiala wziac sie do roboty :P

Gość a ile ma lat
twoja starsza...????

Gość synsynsyn
Mam ten sam kłopot, moja mama zachowuje się skandalicznie, czy powinienem powiadomić o tym babcie. Proszę o poważne odpowiedzi pod tym postem.