Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZESTRESOWANA20

PROSZĘ O POMOC SKOMPILOWANA SPRAWA

Polecane posty

Gość ZESTRESOWANA20

29 września (po7dniowej przerwie) wzięłam 1 ttabletke anty z nowego opakowania. Brałam tabletki 24+4. po jakiś 16-18 tabletkach dostalam okres, ktorego nei powinno być i postanowiłam, że odłożę na jakiś czas, (ale wziełam wszystie tabletki do końca) okres mialam gdzies do 25-26 tabletki, ale już był dośc skąpy i w tych dniach znowu nię nasilił. I to właśnie w tych dniach (26 tabletka)powinnam dostać okreś prawidłowo więc mój okres trwał ponad 2 tygodnie.26 października skończyły mi sie tabletki, teraz jestem w trakcie odstawienia. Dziś 14 listopad więc kiedy powinnam mieć okres??? nie wiem od którego dnia mam liczyć. Dodam, ze kiedy dostałam okres w trakcie opakowania juz nei wspolzylam, jedynie gdy juz odstawilam tabletki ale z prezerwatywą. Nie mam żadnych wymiotów, nudoności więc ciąży nie podejrzewam, ale nie nie mam bólu piersi co występuję u mnei zawsze z tydzień przed okresem. Czy ktoś jest mi w stanie pomoc i powiedzieć kiedy powinnam miec okes???:( dziękuję

Gość po odstawieniu tabsówwww
okres zwykle jest opóźniony o dwa tygodnie liczysz od tych dni, w ktorych wystąpił ten prawidlowy okres , czyli okres dostaniesz po 20- 26 listopada + ewentualne opóźnienie, więc możesz go dostać nawet dopiero w grudniu nie twierdzę, że tak jest ! piszę to tylko i wyłącznie na podstawie własnych doświadczeń z tabletkami i okresem ( 12 lat na tabletkach z przerwami)

Gość zestresowana20
ale to ze nie mam okresu to nei znaczy ze nei mogę zajsc w ciąze??