Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figif

zabierz mnie Panie..

Polecane posty

Gość figif

moja matka z bratem od lat mnie obgaduja i przeyzwaja, jak oni moga do cholery! a ja siedze i wszystko slysze.... schudlam duzo.. nic nie zauwazyli... mam 39 goraczki i ciagle musze robic... i wrzeszcza ze nic nie robie... mam dosc... niech zabierze juz mnie z tad... ktos.. gdzies.. tam

Gość babazkaszub
Wyprowadź sie!

Gość figif
dlaczego musze byc chora... to dla mnie za duza kara... to bycie w domu... tłamszenie...musiałam rzucic szkołe, treningi.,.. nawet nie przejmie sie czy cos zjadłam...tak mi zle

Gość babazkaszub
Ile masz lat?

Gość figif
18 prosze czy ktos moze mi pomoc??

Gość jesteś chyba chora
psychicznie :o boga nie ma więc daruj sobie te teksty, tu na ziemi człowiek jets zdany sam na siebie i na innych ludzi

Gość babazkaszub
No pomóc Ci nie pomoge... Ale radze sie wyprowadzić... Jeżeli cierpisz, nieczym nie zminimalizujesz cierpienia, musisz odciąć się od źródła cierpień.////

Sorry, ale Twoim największym problemem jest obgadywanie i przezywanie przez matkę i brata? Powiedz to dzieciom w Afryce, pewnie chętnie się zamienią na problemy :o.

Gość figif
nie wiecie co ja przeżywam... moja matka obgdauje z bratem ojca, dla mnie on jest dobry.. a ona jest zla, ze ja z nim dobrze sie dogaduje... i ze jestem jak on moze jest ktos kto czuje sie jak ja? odrzucony?samotny?

Gość babazkaszub
Wyprowadź sie! Albo znoś grzecznie!

Gość figif
miałam nerwice serca z ktora nadal walcze.. przez nich, brata.. nie dam rady juz tak dalej :((

Gość babazkaszub
- // -

Gość babazkaszub
Chcesz się poużalać...? Czy czekasz na rade???

Gość figif
nie mam prawa jazdy, pracy... jak gdzie mam sie wyprowadzic?? dopiero poznałam nowych znajomych (jak schudłam, zaczełam nowe życie) ale jeszcze nie ma nikogo zeby mogl mi tak pomoc... kazdy mysli ze mam idealna rodzine, zamozna...a nie wie co mam w domu... chcialabym miec tylko cisze i spokoj i cieplo... na tym mi zalezy ot

Gość babazkaszub
Ja jestem kobietą niezależną... Pierwszą (nielegalną - ale płatną:P) pracę podjęłam w wieku 14 lat (mówiłam, że mam 16).... łączyłam to ze szkołą... i jestem z tego dumna... Motto życiowe: NIe ma rzeczy niemożliwych!!!

Gość a może.......
a może masz babcie, albo ciocię?

Gość figif
ja jestem po operacji nogi, dosc powaznej dlatego tez mi ciezko... nie no dziadkowie schorowani pozatym zaraz bym wrocila do domu... a u cioci nie, pozatym dawno nie kontaktowalysmy sie..

Gość prz....
przestan się uzalać, inni mają gorzej są ludzie chorzy, matki które utraciły dziecko, kobiety, które nie mogą mieć dziecka, ludzie po wypadkach itp. a ty zamartwiasz sie jakims obgadywaniem. A niech sobie gadają ty zajmij się nauką i zdobywaniem kwalifikacji, zeby być szybko samodzielną. Nie martw się pogadają i przestana. Mam wrazenie ze nie masz 18 lat tylko znacznie mniej .