Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiek16111

Ciąża

Polecane posty

Witam. Mam 17 lat i boję się że jestem w ciąży. Współzyłam 24października bez zabezpieczenia. :( Z tego co później wyliczyłam były to moje dni płodne... 4 dni po stosunku dostałam okresu który trwał 3 dni,zwykle trwa od5 do 7. Zrobiłam dwa testy. Na jednym wyszło że nie jestem a na drógim robionym tego samego dnia że jestem. Boję się iść do ginekologa ponieważ nie mam 18 lat i mogę tylko iść z rodzicem co jest wykluczone... Nie wiem co zrobić,czytam ciągle o objawach i fakt że wymiotowałam ostatnio i źle się czuje, ale wszędzie pisze że takie objawy od 6 tygodnia dopiero. Nie wiem co zrobić może ktoś z Was pomoże coś doradzi...

Gość Bez serca...
Przykro mi stwierdzić ale: "Nie uważałaś jak robiłaś; Rób jak uważasz"

Udaj się do ginekologa, bo się wykończysz. nie musisz iść z rodzicem, znajdź prywatnego lekarza.,

Gość kurde idź na forum dla ....
kurde idź na forum dla starających się, dobijające są te wasze tematy już jestem, czy to objawy jak się nie zabezpieczyłaś i wpadłaś, to nie nasza wina, są tabletki anty, gumki i wiele innych sposobów żeby nie wpaść a tak zostaniesz szczęśliwą mamusią :)

Powinien Cię przyjąć, a test powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki.

Szukam już po całym internecie... OK może i ja będę szczęśliwa mam faceta który mnie kocha ale gorzej z rodzicami....

"Miesiączke" dostałam 3 dni po a test zrobiłam po 21 dniach. Słyszałam też w czsie ciąży też można mieć okres więc już sama nie wiem.. W takim razie poszukam ginekologa który mnie przyjmie bez problemu....

Twierdzi że nie:) ale ja mam jakieś dziwne przeczucia i dziwnie się czuje.. może to sam stres że o tym myślę?

to przez stres... Idź jak najszybciej do lekarza i juz! Na pewno wszystko się jakoś ułoży.

Gość AneTTTTT
jestem w podobnej sytuacji.. tylko że ja mam 16 lat Miałam okres 1 października.. współżyłam bez zabezpieczenia robiłam test i ciągle jestem ez okresu.. Dlaczego?? Wyszedł mi test negatywnie.. Nie wiem co robić... Czy może jest inny powód tego że nie mam okresu.. zawsze mi się spóźniał.. ale teraz to mnie przeraża..;( może ktoś da mi jakąś rade ale proszę nie krytykujcie bo wiem że to bląd.. jestem ze swoim chłopakiem 4 lata i no chcieliśmy spróbować..

Gość AneTTTTT
może u mnie to też stres?

Gość AneTTTTT
prosze o odp.

Gość dddg554
dla mnie to dziwne kochac sie bez zabezpieczenia i to tak w mlodym wieku jesli nie planuje sie dziecka:O

Nie dziwne tylko normalne a akurat tak wyszło że się nie pomyślało o zabezpieczeniu. To możemy razem wybrać się do ginekologa,będzie nam raznij:)

Jesteście dziwne.I co będzie jeśli będziecie w ciąży? Wasi rodzice będą musieli utrzymywać kolejne dzieci? Trzeba było się zabezpieczyć , a nawet jak nie , to lecieć po Postinor :O

Gość SmaKiJa25
pierwsze slysze ze osoba ktora nie ma 18 lat musi isc do gina z rodzicem!!!! ja od 15 roku zycia sama chodzilam, pigulki tez dostalam jak mialam 17 lat, bez zadnej konsultacji z rodzicami.....

Ja chodziłam do gin. co jakiś tam cas na zwykłe wizyty kontrolne i zawsze musiałam być z mama bo samej mnie nie chcieli. To w przychodni tylko zastanawiałam sie jak jest u prywaciarza. Acha może ktoś wie ile kosztuje zwykła wizyta kontrolna u prywaciarza?

Jezu wypadki się zdarzają. Nie nie będą musieli utrzymywać ja rozumiem że to moja wina i na nikogo nie zwalam tego. Tylko lepiej by było dla mnie jak bym nie była szkoda mi tego do czego już doszłam pozatem trochę za młoda jestem na mame. Później to tylko sie źle odbija na dzieciach jak mają młode mamy...