Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plum plum plum

najwieksze rozczarowania i smieszne sytuacje intymne

Polecane posty

Gość plum plum plum

Gość spontaniczny sex
on wysoki ok 196 cm.zbudowany ,napalony, ja napalona szampan trochę szumiał w głowach no i idziemy do wyrka on się rozbiera a tu!!!! ptaszek wielkości mojego malutkiego palca u dłoni. to było dopiero rozczarowanie. zupełnie do niego nie pasował .

Gość martynkoska 23
sexy dj, wszystkie na niego lecialy,bajerowalam z nim 2 mce, krecil mnie na maxa, brunet, turkusowe oczy, ciemny zarost, wydatne usta. w koncu wyladowalismy w lozku, wszedl we mnie, pozycja klasyczna,kilka pchniec i bez zadnego dzwieku spuscil mi sie na brzuch, bylo ciemno, myslalam ze chce zmienic pozycje dotknelam reka brzuch a tam jego sperma. on na to+ teraz jestes juz naprawde moja. zenada na maxa.

Gość hahahahahahahahahaah
dobry ten dj ;D

Gość martynkoska 23
derdemal zadna ze mnie kurewska dajka, jesli sex po 2 m-cach i jakis 20 randkach jest dla ciebie puszczaniem to współczuje zycia w celibacie :P a co do całej sytuacji to niestety dobrze zapowiadajacy sie zwiazek rozpadł sie co potwierdza regułe ze sex jest mega ważny..i ze zazwyczaj krowa która duzo muczy mało mleka daje :)

martynkoska Masz racje :) 2miesiace to ok. A wiesz mzoe zaczal tak bo byl niedoswiadczony? tzn malo razy uprawial seks :) Opowiadal Ci o wczesniejszych doswiadczeniach? Moj chlopak byl prawiczkiem i skonczyl po ok 5 minutach, sytuacja powtarzala sie kilka razy ale teraz juz mu wychodzi strasznie dlugo.

Gość martynkoska 23
derdemal a czy ja gdzies napisałam że to ja uganiałam sie za nim?? gdzie wyczytałes cos takiego?? naucz sie czytac ze zrozumieniem, poza tym to on zabiegał o spotkania i naciskał na seks, ja wolałam sie wstrzymac do momentu, aż lepiej go poznam, chyba masz jakis problem skoro sie tak czepiłes. blueska21 w moim przypadku to on przechwalał się jaki to z niego bóg seksu, co potrafi wyczynic w łóżku, stwarzał mnóstwo seksualnych sytuacji a gdy przyszlo co do czego taka totalna klaapa i ta jego nieporadnośc, porażka :/ widać nie ma co sie sugerowac wyglądem potencjalnego kochanka, czasem niepozorny potrafi zdziałac cuda :D