Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba cis sie ze mna dzieje

okres był ale jakos dziwnie sie czuje

Polecane posty

ostatni okres spużnił mi sie 3 dni a tes był negatywny,jednak mam czeste mdłości nadmierny apetyt i ból kregosłupa a takze nieustajacy bół głowy.Okres był chyba normalny z tym ze po skonczeniu miam jeden dzien czegoś bązowego i gestego jakby słuz ale bardzo brązowe, nie było tego duzo.Czy moge byc jednak w ciąży?

Gość ola3333
Grypa. Mam to samo jak Ty. Sezon grypowy w pełni.

ale a nie ma grypy

Gość Mam podobnie jak ty tylko
ze, okres dostałam na czas :) i nie boli mnie głowa ale jakoś dziwnie się czuje i trochę się martwie chociaz z tego co mi wiadomo ciąża jest mało prawdopodobna ale rozne rzeczy se dzieją :P

Gość ola3333
Grypa rozwija się w organiźmie do 10 dni.Ja gdy nie wiedziałam jeszcze że mam grypę , temp w normie wszystko cacy to 2 dni było mi nie dobrze , i te same objawy co u Ciebie tyle że bez bólu głowy bo dopiero po jakimś czasie przyszedł. A teraz na zwolnieniu 7 dni jestem . Po leki i do łóżka. Nie doszukuj się objawów ciąży kochana bo jeśli okres był i test negatywny to początki grypy :) i mówi to osoba która ma to samo co Ty:) pozdrawiam.

Gość CFRE
IDZ ZRÓB TEST PROSTE! MY NIE WRÓŻKI , NIE PWOIEMY CI CZY JESTEŚ CZY NIE . DO APTEKI LEĆ!