Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnnnoośćććć

Samotność

Polecane posty

Gość samotnnnoośćććć

Jestem sama w wieku 23 lat. Od 15 do 21 roku życia byłam związana z jednym partnerem. Teraz jestem sama. Wszyscy znajomi wokoło poukładali sobie jakoś życie, mają dzieci, planują ślub za 2 latka na przykłąd a ja... Ja potwornie boję się samotności. Jestem jedynaczką, trochę w życiu osoągnęłam, skonczyłam studia, mam poukładane w głowie ale co z tego po co to wszystko. Samotnośc mnie tak przeraża. Mam pracę gdzie nie mam nawet możliwości poznać nowych ludzi. Wszystko mnie dobija. Co sądzicie o samotności w wieku 23 lat ?

Gość kompletna bzdura
w wieku 23 lata? dziewczyno,otwórz oczy wszystko przed tobą. Pmyśl tak: jesli byc z byle kims po to aby być lepiej bądz sama. Jest tyle portali żeby zając czas, zaloguj sie w portalach i poznawaj nowych ciekawych ludzi, na pewno poznasz z czasem kogos wartosciowego, wiem najgorsze sa weekendy mam to samo a latek 42 i co ty na to? głowa do góry

Gość ertert
ja mam 24 lata w marcu zortałam sie z kim z kim byłam 3 lata i potem było pare przelotnych znajomosci ale to nie było to cos..wiec dalej jestem sama..niedługo bezie juz rok..nigdy nie byłam tak długo sama..zreszta boje sie tylko swiat,sylwka i walentynek ze sie złamie..

Gość saaamotność
Masz 42 lata i jesteś sama? Podejrzewam, że na pewno masz dzieci tak ? A to zmienia całkowicie postać rzeczy.

Gość samotnnnoośćććć
Ertert ja też boję się takich okazji. Poprostuwtedy wolałabym zniknąć z tego świata. Zazdroszczę ludziom którym wszysto układa się jak trzeba, po kolei, szkoła studia, ślub, wesele,itd. Wszystko samo im przychodzi.

Gość dzidzetta
zacznij wychodzic to poznasz jakis ludzi

Gość ertert
wiesz powiem ci ze nie jest mi potrzebny ślub i szkoła..ani nic z tych rzeczy..chce wreszcie poznac kogoś kto9 mnie pokocha na prawde,bez kłamstw i bez zdrad..kurcze o ile to tylko mozliwe... a tak ..nawet teraz kiedy jestem chora nie ma nikogo kto przywiózł by mi gripeks..ani przytulił..ehh...