Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska łza

wierzycie ze tak jest???

Polecane posty

Gość niebieska łza

czesto zastanawiam sie nad tym...czy jeśli ktoś komuś zrobi krzywde/przykrość to to wraca do nas...ze los sie na nas zemsci??? ze to wszystko wraca ze zdwjaoną siłą ??? Jak uważacie? Pytam bo zostawił mnie facet w bardzo przykry sposób, jemu wiedzie sie w zyciu bardzo dobrze...a ja dalej sama z zyciowymi problemami...

Gość pocieszzzzm Cie
Mnie też kiedyś zostawił chłopak po wielu latach związku. Teraz ona po 5 latach wspólnego mieszkania u niej go olała. Wyrzuciła z domu a wszystko czego się dorabiali w trakcie związku było kupowane na jej nazwisko. W tym czasie sprzedał on swoje mieszkanie i ulokował pieniądze w remont jej domu. Teraz jest bezdomny a wszystko co posiada, to jedna reklamówka rzeczy. nawet trochę mi go żal, chociaż po tym co mi zrobił powinnam się teraz cieszyć.

Gość niebieska łza
ja tam raczej msciwa nie jestem, nawet nie chciałąbym do niego wrocic...chodzi o sam fakt jak ze mna postąpil a mimo to zyje sobie w najlepsze... wniosek z tego taki ze tym "złym" lepiej sie wiedzie...byc moze do czasu.. wkoncu "złego diabli nie wezmą" :O

Gość ja tylko na chwile
Ja wierze, ze wszystko co robimy wraca do nas jak bumerang. Nie mam co prawda na to dowodow, ale staram sie nie krzywdzic nikogo, zeby mnie nie spotkalo to samo... Tez taki jeden ktos sie mna zabawil, ale ja mimo wszystko chce, zeby mu sie dobrze zycie ulozylo. Niech nam obojgu szczescie dopisuje:)

Gość fotografia
myśle ze predzxej czy pozniej tak wlasnie jest.... bedzie odplacone pieknym za nadobne...

Gość apaaaszka
ja w cos takiego wierze....poniewaz nie4 buduje sie szczescia na czyims nieszczesciu...a Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy.

Tak dokładnie jest!!! W 100% właśnie przeżywam od 3 miesięcy konsekwencje tego, że kogoś skrzywdziłem. Nie celowo, nie rozmyślnie z premedytacją, ale skrzywdziłem i ta osoba długo przeze mnie cierpiała i się męczyła. Teraz karta się odwróciła... ja niewiarygodnie cierpię, choć jeszcze 4 miesiące temu do głowy by mi nie przyszło że tak się może moje życie potoczyć. Jestem wrakiem psychicznym i powoli staję się fizycznym. Ale to wszystko na własne życzenie... żeby umiał dostrzec w porę coś przed czym długo uciekałem... Od 3 miesięcy żyję na dnie. Śpię i budzę się z rozrywającym bólem wewnątrz i nie mogę ani od tego uciec ani nic na to zaradzić. Wiem że to jest właśnie moja 'pokuta' za skrzywdzenie kogoś innego... Trzeba być czujnym cały czas.

Gość złotówka
za własne błedy i tak zapłaci kazdy z nas....

Gość tok myśleniaa
jak to mowią "w przyrodzie równoeaga musi zostać zachowana" tylko i wyłacznie my mamy decydujący wpływ na to jak potoczy sie nasze życie... czasami nasze wybory to swiadomy badz nieswiadomy wybór....i niestety musimy sie liczyc z konsekwencjami podejtych decyzji...