Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksy

grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą

Polecane posty

Gość gość
Wychowalam corke na niegrzeczna dziewczynke. Respektowalam zawsze jej zdanie, zachecalam aby przekonala mnie o swojej racji gdy nie zgadzalysmy sie w jakiejs sprawie. Czesto rozmowy konczyly sie : "moje zdanie jest takie, uwazam ze nie masz racji, ale to twoja decyzja". Czasem okazywalo sie po czasie ze mialam racje, czasem ze nie. Grzecznosc to dla mnie cecha negatywna : nieumiejetnbosc bronienia w razie potrzeby swojego zdania, swoich decyzji, argumentowania. Niegrzecznosc to cecha ppozytywna - nie mylic z nieprzemyslanym protestem "dla zasady, przeciw wszystkiemu".

Gość gość
kobiety od urodzenia sa tresowane na zyciowe ofiary i popychadla ktore kazdy depcze

Gość gość
walka z gender pokazuje sredniowieczna mentalnosc

Gość gość
książki nie czytałam, ale tytuł mi się szalenie podoba:)

Gość gość
ksiazka super i swietnie opisuje mechanizmy dyskryminacji kobiet i robienia z nich uleglych idiotek

Gość gość
Ta książka robi z kobiet idiotki?Pokazuje im jak byc niezalezna,ale jednoczesnie tak żeby nadal były uległe mężczyzną... Przykąłd"cytujeNawet nowa kobieta powinna mieć ograniczone ambicje.niech pracuej wydajnie,ale nie powinna miećnograniczone ambicje.Niech pracuje wydajnie,ale niech nie sięga gwiazd , ponieważ gwiazdy są tylko dla mężczyzn" Nie dajcie sobie wcisnąc kitu jakims gównianymi pororadnikami!!!!!