Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafię walczyć..

Boli mnie dusza....

Polecane posty

Gość nie potrafię walczyć...
z wiekiem jest gorzej... nie chcę w ogóle sie budzić rano, mam ochotę cały dzień leżeć w łóżku... kiedyś tak nie było. byłam nieśmiała, ale nie maiłam problemu z tym, by pobawić się z koleżankami. Dziś wolę być sama w domu, choć czuję się przerażliwie samtna, a moja dusza usiłuje się wyrwać do ludzi. Teraz tylko wstaję rano, jadę do szkoły wracam, przygotowuję się na następny dzień i idę spać. W kółko to samo.

Gość eliasz
a rodzice nic nie zauważyli ? że siedzisz w domu

wiedzą, że siedzę w domu, ale nie uważają, że to coś złego. Czasami gdziś wychodzę. Oni myślą, ze to po prostu normalne

Gość eliasz
masz jakieś marzenia ?

marzenia? dlaczego pytasz o marzenia? Mam: chciałabym być szczęśliwa, chciałabym znaleźć oparcie w 2 osobie mieć kogoś bliskiego kto mnie pokocha razem z z moimi dziwactwami i pomoże mi, chciałabym, żeby osoby na których mi zależy na prawdę poznały jaka jestem, chciałabym być doceniona i lubiana przez innych.... i chciałabym, żeby ON mnie pokochał.... w drugiej kolejności moim marzeniem jest wyjechać na misję np. do Afryki, dać coś innym by chociaż oni mieli coś z mojego życia, skoro ja sama nie potrafię się nim cieszyć

Gość eliasz
Może najpierw spełnij to drugie marzenie,nie musisz od razu wyjeżdżać może ktoś na miejscu potrzebuje twojej pomocy -odwróć uwagę ze swojej osoby na kogoś lub coś innego,niektórzy mają jeszcze gorzej. A być może twoje pierwsze marzenie samo się spełni ,czasem szczęście się do nas uśmiecha w najmniej oczekiwanym momencie Szczęście to takie coś co może dać ci tylko jedna osoba na świecie

Gość gość
To oburzające.