Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaaaaaaa

Jak dlugo moze wytrzymac skorzany portfel??

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaaaaaaaa

Tzn czy szybko sie zacznie drzec itp??

a ja kupiłam rok temu na święta mojemu facetowi skórzany portfel i to dziadostwo jakiś tydzień temu sie lekko podarł, nie widać tego za bardzo ale na moje jeżeli głupi portfel kosztuje 70 zł to powinien dużo lat przetrwać:/

Gość pytajacaaaaaaaaaaaa
no wlasnie ja tez swojemu facetowi kupilam na swieta i ciekawa jestem ile on wytrzyma

Gość kkkkoojj
bardzo długo tylko zostaw go w szufladziee

Gość no wiesz jak nosi drobniaki
i przelicza je pięć razy dziennie , to nawet skóra tego nie wytrzyma...

na moje portfel za 70 zł jest wystarczająco drogi na kieszeń studentki aby wytrzymał dobre parę lat a dać 200 zł za głupi portfel to dla mnie rpzesada

Gość bueheheheheheheh
kupcie sobie taki za tysiac zlotych:Da tak naprawde mozna kupic tanszy i tez czasami dlzuej wytrzyma niz taki za tysiac

Witam Sam użytkuję trzeci rok portfel skórzany za ok 70zł. Albatross. Miałem je swego czasu w ofercie swojego sklepu portfeliki.com.pl ( tak przy okazji pozwolę sobie zaspamować ) Ale na swoją obronę dodam że nie jest to ordynarny product placement bo już tych portfeli u siebie nie mam. Nie zmienia to faktu że mogę polecić - jedyne co widać to przetarcia naturalne dla skóry. Inna rzecz, że takich portfeli jak 11 lat temu to już zwyczajnie nie idzie kupić. Skóry są inne, milsze i delikatniejsze w dotyku, ale mniej trwałe. Tak mi się wydaje...

Gość gość
mój ma ok.20 lat i pomimo jednego małego otarcia wygląda jak nowy, a używam go cały czas.

Gość Loriii1976
ja mam Ochnik, w necie kupiony dwa lata temu za 150 zł. Nic się z nim nie dzieje, tzn nie przeciera się na brzegach, ale ma jedna wadę- gdy się go dotknie mokrą chusteczką np, to farba schodzi i brzydko wygląda w tym miejscu. Gdy skrobniesz paznokciem to samo. Ten barwnik jest do kitu. Ale wykonanie, szycie i gatunek skóry bez zarzutu. Nie żałuję zakupu, ale więcej bym nie kupiła.

Gość nareeew
Radziłbym poszukać skórki z logiem TMC, oni robią dobre rzeczy, kupuję u nich od lat w sklepie w Zakopcu. Mają też stronę - www.torebki-skorzane.pl , także można kupować internetowo.