Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj pierwszy pierwszy raz

pierwszy raz bede sie kochala...troche sie boje

Polecane posty

wyjezdzam z chlopakiem na urlop. Mam 22 lata - tak wiem stara jestem i pewnei zaroslam pajeczyna;p - i jeszcze nie uprawialam sexu a wiem, ze na wyjezdzie na pewno bedziemy bo juz mam na to ochote i boje sie troche sama nie wiem czego, zapewne nieznanego...jaki byl wasz pierwszy raz? wszystko bylo oki?

Gość Ruda zadzerwiała
Oddaj się odczuciom..... A wszystko bedzie pięknie:)

dzieki tez mam taka nadzieje :)

nie wiem cz będę potrafiła się rozluźnić przed marcinem,robertm,łukaszme, sylwestrem i kamilem :(

... o panu wacławie niewspominając:(

Gość Ruda zadzerwiała
Nie podszywaj sie!

Gość Ruda zadzerwiała
On wie, że to Twój pierwszy raz?

taa zawsze sie znajdzie jakis zakompleksiony łos ktory mysli ze jego podszywy sa smieszne

Gość ile jestes z chłopakiem
? gratulacje bo pewnie jestes wartosciowa dziewczyna wnioskuje to z tego ze jestes dziewica a masz juz troche lat

ok rozluźnie sie:)..narazie przed inicjacją trenuje mięśnie zwieracza odbytu:)

tak, wie ze jestem dziewica i mowil mi ze na nic nie bedzie nalegal jezeli nie bede chciala bo chce zeby to bylo dla mnie cos wyjatkowego, ale juz czuje ze nadeszla pora :)

Gość Ruda zadzerwiała
Oj, kochana nie ma się co bać!!! Skoro wie na pewno będzie czuły i delikatny... a ty zaufaj waszym ciałom... :)

oczywiście dotychczasowych zabaw analnych nie traktuję jako seksu :classic_cool:

przestan w koncu sie podszywac!

Gość Ruda zadzerwiała
Ej! Tylko Ty nam tu potem napisz :) Nie chce szczegółów:P Wystarczy ok lub o nie:P

moj pierwszy raz byl bolesny :O myslalam, ze jestem w pelni rozluzniona (pilismy szampana, byla gra wstepna, atmosfera, itp.), ale niestety kiedy we mnie wchodzil, tak mnie zabolalo, ze wrzasnelam jak oszalala :D i wystraszylam jego i siebie haha nie chce cie straszyc, to tylko moj historia, wiem, ze sa dziewczyny, ktore to tak nie bolalo powodzenia :)

dzieki :) On mial przede mna duzo partnerek. Jestesmy wobec siebie szczerzy wiec nigdy nie ukrywal, ze lubi sex az dziwie sie ze tyle bez niego wytrzymal i nie mowcie ze mnie zdradzal;p bo na 100% wiem, ze nie zdradzal. Wiem, ze bardzo mnie kocha, planujemy wspolna przyszlosc, ja go tez kocham dlatego sie na to zdecydowalam:) Mam nadzieje, ze bedzie ok ale troche sie boje ze bede gorsza od jego poprzednich dziewczyn ;(

Gość Ruda zadzerwiała
Każda kobieta jest inna.... Ja byłam dużo młodsza od Ciebie jak zrobiłam to po raz pierwszy... A mnie nie bolało... To jest indywidualna sprawa.... Ale trzymam kciuki:) A facet na pewno przygotuje Ci jakiś szał na te okazję:) Jakieś płatki róż na łóżku!!! :D Podziękuje Ci, że trzymałaś ten skarb właśnei dla niego!

Gość Ruda zadzerwiała
Z rodzicami nie jadą przecież na urlop

Gość Ruda zadzerwiała
Będzie dobrze! Aż się stęskniłam za moim misiem:-) A ja dziś w pracy siedze i mam nocke... dziś się nawet nei przytulimy w nocy:( o seksie nei wspomnę:(

no wlasnie bedziemy na urlopie wiec spoko :) Gdybym sie obawiala ze ktos przyjdzie to w zyciu bym tego nie robila bo stres by wszystko zepsul, a wkoncu to ma byc przyjemnosc :)Moj chlopak mnie pocieszal, ze jego pierwszy raz byl tak beznadziejny ze sam nie wiedzial czy on byl czy go nie bylo;p

Gość Ruda zadzerwiała
Hehe! Musisz mieć wartościowego faceta! Gratuluję i życze wam szcześcia!

Gość Ruda zadzerwiała
No jasne:-) Co się odwlecze to nie uciecze:)

Ruda - dzieki :) Jest bardzo wartosciowy. Na poczatku sie kumplowalismy, bardzo duzo zawsze rozmawialismy i nadal rozmawiamy wiec wiedzialam, ze mial naprawde duuuzo dziewczyn ale tez zawsze mi wspominal ze ma juz tego dosyc ze chcialby sie w koncu zakochac, ustatkowac i padlo na mnie;p A biedak meczyl sie pol roku zebym chciala z nim byc :) Teraz meczy sie bez sexu ale wytrzymuje jakos bo mowi ze i tak chce tylko mnie i zadnej innej juz nigdy:) A ja mu wierze :)

Gość fanfarona
ja może leipeij nie będę opisywać swojego pierwszego razu... ale za ciebie trzymam kciuki ;)