Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nuwanda dalton

Gdzie znaleźć prawdziwych znajomych?

Polecane posty

Gość nuwanda dalton

Przepraszam za nawiność pytania, ale nie potrafie inaczej tego nazwać. Mam kilku znajomych (zwracam uwage, ze uzywam slowa 'znajomi' a nie 'przyjaciele' - o tych drugich nawet nie śnię), ale zadnego z nich nie jestem pewna; tak naprawde wiemy, ze gdy skonczymy szkole, nie bedziemy utrzymywac kontaktow, wiec w tych obecnych nawet sie nie staramy: próbuje wyciagnac do kina, wszyscy nagle maja cos arcywaznego do zrobienia (a nastepnego dnia opowiadaja, co akurat działo sie w brzyduli); chce zrobic impreze, dziewczyny jecza, ze nie maja sie w co ubrac, wiec nie przyjda, a chłopacy, ze bez lasek, co to za impreza. Na dodatkowych zajeciach spotykamy sie, gadamy, smiejemy, ale nikt nie jest zainteresowany, zeby spotkac sie, pogadac, posmiac w innym miejscu. Powodem być może jest to, ze jestem tak przeraźliwie nudna i odpychajaca - ale przeciez tacy ludzie tez znajduja swoich nudnych przyjaciol, chodza z nimi do kina, na imprezy, zima na goraca czekolade, a latem jezdza na Mazury. Wiec dlaczego ja - bez prawie zadnych wymagan (wyjatkiem jest poswiecenie i dostępność), za to z duzym zapalem i sercem do zaoferowania, nie moge nikogo znaleźć?:O Dlaczego ludziom aż tak nie chce się chcieć?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować