Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

Prawda o systemie zwiazanym z świńską grypą.

Polecane posty

Jeżeli rząd bezczelnie robi aby winni szkód związanych z zastrzykami na grypę byli bezkarni to tak samo jakby zabronił oskarżać jakichś bandytów o pobicie i morderstwa[wściekły].Czy to nie obłęd[wściekły]?

Gość htynjmuk
kazdy naukowiec zwiazany z medycyna, wirusami itp wie, ze szczep tej nowej grypy zostal wyhodowany w laboratorium i nikt z tym nic nie robi??? przeciezmaja nawet dowody, ze ta szczepionka byla wczesniej wymyslona niz sama choroba

Gość ja panikuję strasznie
nie boję się o siebie, tylko żal mi wszystkich małych, bezbronnych dzieci, szczególnie mojego kochanego skarba

Gość www.tnij.org/dobreauto
była już grypa ptasia,teraz jest świńska a w końcu wyhodują taką która naprawde będzie zabójcza:(

Gość juz teroie spiskowe
zaraz zaczniecie podejrzewac producentów czosnku i cebuli, ze pewnie tez w tym maczali palce bo wiadomo ze w sezonie grypowym zwieksza sie popyt na wyzej wymienione produkty:P

To nie jest żadna teoria spiskowa półgłówku:P.To co napisałem to jest fakt:P.WyobraŹ sobie że rząd wydaje dekret że jak dostaniesz w mordę to winny tego będzie bezkarny:P.Ciekawe czy byś się tak ciesztył:P.